Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Exnek irni szulinapjara?
Ahogy 10-es írta. Nincs is mit tovább ragozni rajta. Ha megígérted, tedd meg.
Amúgy én annak idején úgy jöttem össze a most már exemmel, hogy két napra rá volt az exe szülinapja és megköszöntötte, ami nekem baromi rosszul esett. Aztán eltelt egy-két év, most már mi sem vagyunk együtt és engem is megköszönt a szülinapomon. :) És tudom, hogy részéről ebben semmi hátsó szándék nincs, egyszerűen csak nem tudja teljesen végleg elengedni azokat, akikhez valaha köze volt. Vannak ilyen emberek.
Az én exem is felköszöntött. Bár a mi kapcsolatunk nagyon kevés ideig tartott, de nála fix az volt a háttérben, hogy szeretett volna újra valamit és kíváncsi volt, hogy hogyan reagálok rá. (előtte pl random képeket küldözgetett magáról.. Visszagondolva, ne, 100-as a csaj, az tuti. :D)
Szóval ez embere válogatja. Bármi megtörténhet. Nálam például abszurd az, hogy felköszöntsem az exemet, akivel nem váltunk el szépen. Persze, ha emberi módon válik el valaki a másiktól, szerintem nem gáz, ha felköszönti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!