Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt miert csinalta?

Figyelt kérdés
Volt egy srac akivel 8 honapot randizgattunk, olyan volt az egesz mintha egyutt lennenk. Heti tobbszor talalkoztunk, minden nap kb ketszer ramirt, sok programon voltunk, mindig barmit megtett ertem. Mondtam neki hogy ha mar igy van akkor megprobalhatnanak egy kapcsolatot. O azzal jott hogy jajj de hat neki nincsenek erzesei felem, nem akar kesobb megbantani azzal hogy megcsal, meg eppen nincs kedve elkotelezodni, pedig amugy ha akarna akkor kb toekeletes baratno alapanyag lennek. Oke elfogadtam es megbeszeltuk hogy akkor ennek nincs ertelme hogy folytassuk. Eltelt 3 honap, azota massal talalkozgatok, erre ramir hogy sajnalja es megis szivesen "megprobalhatna"... Miert tartott ez ennyi idobe? Eddig azt hitte hogy majd en visszamegyek?
2022. nov. 9. 21:26
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Így egyoldalú a sztori,lehet azért taszítottad mert femcel vagy.
2022. nov. 9. 21:29
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez a nyolc hónap randizás elég soknak tűnik.
2022. nov. 9. 21:55
 3/7 anonim ***** válasza:
92%
Tipikus kötődési problémás sztori. Kb ugyanígy vagyok egy csajjal...
2022. nov. 9. 22:19
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Most sem akar semmi komolyat, csak egyszerűen más csaj nincs nála a képben, a nullánál meg az is jobb, amikor együtt voltatok. Ne dolj be neki.
2022. nov. 9. 22:32
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nincs más, úgyhogy elő akar rántani téged a fiókból. Én most közölném vele, hogy elcseszte.
2022. nov. 9. 22:36
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nehogy foglalkozz vele, találkozgass csak mással.
2022. nov. 9. 22:51
 7/7 anonim ***** válasza:
94%
Lehet, igen, nem hitte el, hogy másnak is kellhetsz, vagy nem is tudom. Önző pö.ts. Le merném fogadni, hogy most se kifejezetten te kellhetsz neki, hanem szimplán nincs más társasága. Azért 8 hónap nem kevés idő, és borzasztó megalázó lehetett azt hallani tőle, hogy " hat neki nincsenek erzesei felem, nem akar kesobb megbantani azzal hogy megcsal, meg eppen nincs kedve elkotelezodni, pedig amugy ha akarna akkor kb toekeletes baratno alapanyag lennek." Ez a hajó elment, el lehet hajtani a pi..ba azzal, hogy nem a játéka vagy, hogy előránthat a fiókból, amikor nincs jobb.
2022. nov. 10. 06:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!