Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem keres/keresnek maguktól soha?

Figyelt kérdés

Veletek is volt már olyan, hogy az interneten valakivel jót beszélgettek aztán másnap várod, hogy majd ír, de mégse…

Aztán ha ráírok akkor megint jót dumálunk.

(Igen ha úgy alakul elhívom személyes találkozóra is.)

De az miért van, hogy a csajok többségbe magától nem hajlandó írni, mindig nekem kell keresnem..

Azért jól esne hogyha nem mindig én kezdeményezném a beszélgetést..

Néha meg már csak hagyom napokig azt a személyt, hogy talán majd ír.. de nem.

Lányok ez miért van?

2022. nov. 9. 18:15
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szemelyes kontakt nelkul nem kötődékeny senki
2022. nov. 9. 18:17
 2/8 anonim ***** válasza:
90%
Rajtad kívűl még jónéhányan írnak neki, emiatt.
2022. nov. 9. 18:27
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

"valakivel jót beszélgettek" - kimerült a téma, most más dolga van, csak akkor akart/ért rá beszélgetni ...

Nem neked szólt a beszélgetés, csak örült, hogy éppen meghallgatja valaki.

4/8 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg nem érdekled eléggé.
 5/8 A kérdező kommentje:

Egy pár órás ismeretség után nem is tudom milyen személyes kötődésnek kellene lennie.

Az meg szerintem elég fura lenne, hogy egy kis dumálás után megyek érte a világ végére mint egy hős szerelmes aki azonnal leszűrte, hogy megtalálta az igazit…

2022. nov. 9. 18:29
 6/8 anonim ***** válasza:
78%

Az ilyen hős szerelmes (személyes kontakt nélkül) balekokat mindenki letiltja.

Van neki 10 másik pasi akivel dumàl és időnként találkozgat. Mindegyiket pontozza egy 10 es skálán. Te eléggé alul lehetsz nála.

2022. nov. 9. 18:35
 7/8 anonim ***** válasza:
60%
Még ha tetszik is az illető inkább megvárom, hogy ő írjon. Nem szeretnék könnyen kaphatónak tünni. A legtöbb pasi nem díjazza a nyomulós csajokat.
2022. nov. 9. 18:41
 8/8 anonim ***** válasza:
Már egy jó pár alkalommal volt ilyen. Esetleg akkor lehet egy kellemetlen egy kicsit a helyzet, hogyha te írtál utoljára, és egy csak egy pár nap múlva válaszol.
2022. nov. 9. 19:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!