Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért mondjàk magukról a nők,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondjàk magukról a nők, hogy nem anyagiasok?

Figyelt kérdés

Ha ismerkedni akarsz egy nővel akkor iskolai végzettséghez, munka beosztáshoz , és meglévő anyagi feltételekhez (autó , saját ingatlan) kötik a dolgot. Ne adj isten már 30 vagy és tényleg komoly kapcsolatot akarsz velük! Meglengeted a szöveget hogy családalapítás! Onnantól kezdve már az se elég ha 500 ezer nettó a fizetésed!

Ezek után miért mondjàk magukról hogy nem anyagias személyek? Mikor minden a pénz körül forog számukra. Anélkül nem lehet semmit és kb takarodj!!! Szintű megjegyzés következik.

2022. nov. 9. 11:20
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
97%

Az egész élet a pénz körül forog, ezt kar tagadni.

Én mindig csak annyit vártam el, ami nekem is van.

Munka, diploma. Sem autóm, sem saját lakásom, albérletben lakunk a párommal. Nemsokára veszünk közös lakást.

24N

2022. nov. 9. 11:21
 2/18 anonim ***** válasza:
96%

A két nem máshogy értelmezi a kérdést.

A legtöbb nő ilyenkor valami idegesítő Paris Hilton-ra, idegesítő valóvilágos meg playmate ribikre asszociál, és nyilvánvaló, hogy a legtöbb válaszoló nem ilyen, szerencsére.

Viszont a férfiak meg úgy, hogy amikor beírásra kerül egy "a havi 400 az nem elég semmire", az is anyagiasságnak számít - de a nőknek nem annyira, mert "ez természetes", esetleg "a fater is keresett ennyit". Ez utóbbi opcionális, és leginkább olyan helyeken kerül elő, ahol apuka valóban gazdag volt fénykorában és kicsit szolgalelkű is a családjával szemben, mai kifejezéssel élve "balek".

2022. nov. 9. 11:25
 3/18 anonim ***** válasza:
78%
Minden héten ötször kiírja valamelyik szerencsétlen ezt a kérdést... Nőjetek már fel könyörgöm
2022. nov. 9. 11:25
 4/18 anonim ***** válasza:
98%
Pont ugyanazért, amiért a pasik se azzal indítanak, hogy ők mennyire felszínesek és külsőségekre mennek, mégis a szép, csinos nőkhöz vonzódnak, és a külsőségek után jöhet egyáltalán bármi belső érték. Őket nézik meg, nem a topis, tramplikat.
2022. nov. 9. 11:26
 5/18 A kérdező kommentje:
Nem azzal van baj hogy ez így van! Csak azzal hogy nem ismerik el saját magukról ezt a tényt. És ez zavaró! Az egyik nővérem jut eszembe róla akinek termesztés volt hogy 8 évig élt a barátja albérletében anno ami luxus volt 400-500 ezer volt a 2000 es évek elején. Minden nap étteremben ettek , utazgattak stb a barátja pénzén. És neki ez volt a neomalis. Mikor a család mondta neki hogy xy nem gondolod ezt kihasználásának? Fel volt sértődve hogy a férfi dolga fizetni.
2022. nov. 9. 11:31
 6/18 anonim ***** válasza:
94%

5.

Ez egy szélsőséges példa és pont emiatt mondja azt a többség, hogy ő nem az, mert nem is hasonlítanak erre a személyre. Mondjuk az utolsó mondat kőkeményen szexista, de erre nem szokás felhörrenni, ahogy pl. a feketék rasszizmusa is elfogadott, fordítva viszont... Vannak ilyen dolgok, fogadd el, nem tudsz ezzel mit kezdeni, csak rosszabb lesz, ha foglalkozol vele.

2022. nov. 9. 11:35
 7/18 anonim ***** válasza:
87%

5

Nem fogom elismerni azt, ami rám nem vonatkozik, csak azért, mert a novered aranyaso.

2022. nov. 9. 11:39
 8/18 anonim ***** válasza:
96%

Először is,nem anyagiasok,hanem anyagiasak helyesen.

Másrészt meg ez teljesen normális dolog, ha mindenki

a saját szintjén mocorog.Vannak kivételek biztos,

de azért egy jól kereső, helyes nő, valószínűleg nem akar eltartani

vagy családot alapítani egy minimálbéres betanított melóssal.

A férfiak ugyanezt várják el egy nőtől, csak ők a külsővel kezdik,

a normálisabbak a belsőre is kíváncsiak esetleg.De azt mondom

egyébként,hogy soha nincs jó vége mikor túl nagy a szakadék

két ember közt, gondolok itt arra hogy bűnronda pasi de rengeteg

pénze van, "megveszi" magának a szépségkirálynőt,és míg egyik

a másik külsejét szereti,amaz meg a pénzét, abból nem lesz semmi

jó hosszútávon,de akár röviden se.

2022. nov. 9. 11:40
 9/18 anonim ***** válasza:
95%

#5 ha a férfi ezt megtehette, és örömmel adta, miért kell beleszólni? Nyilván ha arról van szó, hogy különböző hiteleket vesz fel a pasi, hogy ezt fizetni tudja, vagy az utolsó fillérjeit erre veri el, miközben éhezik a hó végén, akkor az káros. De ilyenkor a férfinak kéne némi józan ész, hogy ez nem fenntartható. Mindenesetre ilyen esetben, ha a szerelem elvakítja, és ténylegesen kárt okoz, akkor jogos a beavatkozás.

Minden egyéb esetben: mindenki arra költ, és azt vár el, amit akar. Ha nem reális, az úgyis kibukik.

Egyébként a sztoridban pont elismeri nővéred, úgyhogy ezt sem értem. Szerinte az az alap, és a férfinak kell fizetnie. Ez elég erősen elismerése annak, hogy mik az igényei 😅

Mellesleg, ahogy korábban is írták, a férfiak sem ismerik el sok esetben, hogy annyira felszínesek, hogy "nők" alatt csak és kizárólag a fiatal, számukra preferált alakú, és egyéb külsőségekkel rendelkezőket értik. Minden más nő nemű, az nem nő 🤷🏼‍♀️ Meg hogy képesek önként és dalolva a világ barmai lenni, és magukat tönkretenni, ha egy nő elviselhetetlen jellemű, de jól néz ki.

Mindkét nemnél megvannak a haszonlesők, az idióták, a sekélyesek... stb és azok is, akik, vevők erre. Komolyan nem értem, miért kell ezen vergődni minden egyes nap ezen a fórumon 🤷🏼‍♀️

2022. nov. 9. 11:48
 10/18 anonim ***** válasza:
95%

Abban mi az anyagiasság, hogy a saját társadalmi osztályomban keresek párt?

Nyilvánvalóan nem az anyagi és szociális helyzete az egyetlen kritérium, számos más dologban is meg kell feleljen - és természetesen fordítva, én is meg kell feleljek neki, ahhoz, hogy létrejöjjön a párkapcsolat.

Ha ez anyagiasság, akkor az meg felszínesség, hogy az ember szeretne fizikailag is vonzódni a párjához. Az meg biztosan szapioszexualitás, ha nem egy értelmi fogyatékossal akarok összejönni. Hagyjuk ezeket a meséket...

Nem gazdag pasikra hajtok, sosem várom el, hogy az én részemet is fizesse a közös programokon vagy beültessen egy saját ingatlanba. De basszus, élek egy bizonyos életszínvonalon, bocs, hogy ezt nem akarom feladni valakiért, aki vagy elég értelmes vagy elég szorgalmas nem volt ahhoz, hogy vigye annyira, mint én. (Megjegyzem, én sem az Audi regionális vezérigazgatója vagyok, szóval azért annyira nem megugorhatatlan a léc...)

2022. nov. 9. 12:14
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!