Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az ember ilyenkor hogy tud...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ember ilyenkor hogy tud nőt szerezni?

Figyelt kérdés
Otthon-munka, ez a kettő az életem, munkám is egyedül levős amúgy. Ilyen idétlen közösségi appom mint insta, tiktok, telegram meg snap meg mit tudom én nincs, facebookot is arra használom hogy írjak, mert könnyebb gépen mint telefonon. Nem szeretem a bulikat, minden hobbim egyedül űzhető, társkeresőt azért nem használok mert nem szeretek előre megírva magamról beszélni és képeket kipakolni a netre nagy nyilvánosságra magamról. 22/f
2022. nov. 8. 21:22
1 2 3 4
 1/35 A kérdező kommentje:
ah, lehet csak fizetek érte
2022. nov. 8. 21:29
 2/35 A kérdező kommentje:
ah inkább nézek valami filmet minthogy ide irkáljak
2022. nov. 8. 21:42
 3/35 anonim ***** válasza:
63%

Haaaat jo, ha ennyire nem akarsz, nem kell ismerkedni vagy bnot talalnod

Nezz inkabb filmet, vagy fizess erte

Cső

2022. nov. 8. 21:46
 4/35 anonim ***** válasza:
91%
Menj akkor filmezni.
2022. nov. 8. 21:52
 5/35 anonim ***** válasza:
Úgy ahogyan Zalatnay Sarolta is megénekelte, tölcsért csinálok a kezemből :D
2022. nov. 8. 22:01
 6/35 anonim ***** válasza:
86%

Nőt szerezni csak az engedély megszerzése után lehet. Évente pár példány megrendelése javasolt, a többiért extrán kell fizetni.

Nem tudom, melyik boltokban vagy online webshopban próbáltad a nőt beszerezni? Melyik verziószámot kerested?

Amíg így fogalmazol, addig nem hogy szerezni nem fogsz nőt, de még a megszerzés közelében se leszel.

Önálló képzést és önfejlesztést javasolnék napi pár órában.

23F

2022. nov. 8. 22:07
 7/35 A kérdező kommentje:
Rám már kisiskolás koromban sz'rtak a kislányok, vagy mást választottak.. úgy belefáradtam..
2022. nov. 8. 22:15
 8/35 A kérdező kommentje:
És nem sikerült olyan filmet találnom ami lekötne
2022. nov. 8. 22:19
 9/35 anonim válasza:
adj enni
2022. nov. 8. 22:38
 10/35 anonim ***** válasza:

Sajnos én is hasonló helyzetben vagyok. 23/F

Suliban a legtöbb levegőnek nézett, volt 1-2 akivel kicsit többet társalogtam, de semmi más. Soha semmilyen kapcsolatom nem volt még, másnak meg mintha spontán jönne az egész, vagy legalább is könnyen.

Reménytelen az egész...

Ha a környékeden nincs szabad leányzó, akkor pedig én is az internetet javasolnám, még ha nem is a legjobb választás...

Bulizni meg ilyen helyekre én sem járok, ezért olyan túl sok választás nem igen van.

2022. nov. 8. 22:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!