Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csak szerintem szánalmas,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem szánalmas, amikor ilyet mondanak egyedülálló nők?

Figyelt kérdés
"Én egy határozott, erős nő vagyok, de arra vágyom, hogy egy igazi férfi mellett végre gyenge nő lehessek"? Mi a véleményetek erről? Nők véleménye különösen érdekelne.

2022. nov. 6. 12:23
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Nem teljesen értem, mi ezzel a baj. Nem vagyok szingli és nem ejtettem még ki ilyet a számon, de az tény, hogy én is vágytam már egy olyan emberre, akinek nem kell megmondani a tutit és rövid pórázon tartani, mert önállóan, magától is alkalmas arra, hogy egyben tartsa az életét (életünket). Baromi fárasztó, mikor nem beszámítható a másik, mert egy balfasz és gyakorlatilag túlórázol azzal, hogy minden komolyabb dolgot helyette csinálsz, mert rábízni életveszély.
2022. nov. 6. 15:18
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Ez kb annyit jelent, hogy elnavigálom az életem, de neked nem akarok az anyád lenni.
2022. nov. 6. 15:35
 13/19 anonim ***** válasza:
Mindig szánalmas, ha valaki magát fényezi. Ha igaz lenne, akkor mondaná más.
2022. nov. 6. 23:00
 14/19 anonim ***** válasza:
9%
Az álszerénység is szánalmas.
2022. nov. 7. 03:19
 15/19 Senior Séf ***** válasza:
50%
Nincs ebben semmi szánalmas. Az az értelme, hogy amíg egy nő egyedülálló, teljesen természetes, hogy ha meg akar állni a lábán, határozottnak és erősnek kell lennie. Az ember azonban (nemtől függetlenül) mindig arra vágyik, ami jelenleg nincs meg. Így a nő is egy erős társra vágyik, aki mellett végre elengedheti magát, és átveheti végre az evolúció által ráruházott "gyengébbik nem" szerepét.
2022. nov. 7. 17:52
 16/19 anonim ***** válasza:
72%
Ha én egy határozott, erős nő vagyok akkor senki mellett nem akarok gyenge lenni
2022. nov. 7. 17:56
 17/19 anonim ***** válasza:
56%
Ilyet csak hollywoodi filmekben mondanak, de amúgy szerintem is hülyeségnek hangzik, értelmetlen klisé.
2022. nov. 7. 23:50
 18/19 anonim ***** válasza:
38%
femcel propaganda
2022. nov. 9. 23:56
 19/19 anonim válasza:
0%
Szerintem kár hogy a nôknek jogaik vannak.
2022. nov. 25. 20:57
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!