Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi EGO-val kell rendelkezzen, az aki felregisztrál társkeresőre és normális üzenetekre nem hajlandó válaszolni sem, hogy lehet eddig eljutni és más: ennyire ráér?
Figyelt kérdés
2022. nov. 5. 06:35
21/24 anonim válasza:
Szánalmas a femcel vergődés a kommentekben
22/24 anonim válasza:
20-as! Milyen ghostingit kapnék a nőktől, ha én is nő vagyok? 🙄
Itt vergődsz aztán azt sem tudod fiú vagy lány az általad kiosztott ..
Üdv., 18-as 28/N
23/24 anonim válasza:
Jah 22-es! Amúgy gondoltam hogy nő vag hiszen a nők sértődnek meg legjobban az igazságon főleg ha szembeállítják őket a valósággal ami nem csipkerózsika mese Disneylandben. Ha tudnád hogy a pasiknak milyen nehéz az online ismerkedés akkor nem azt írnád arrogáns hangbemben hogy mi férfiak vergődünk stb, ti meg ghostingoltok és nem tudtok válaszolni egy nyitólevélre ha csak nem néz ki számotokra tökéletesen a pasi. Ha jól néz ki akkor a "szia mizu" is elég de ha nem akkor szerelmes nyitólevelet is írhat vagy szerelmes verset is költhet, kutyába sem lesz nézve. Nektek nőknek a legjobb csak használjátok ügyesebben a társkereső oldalakat és az igényeiteket vigyétek kicsit lentebb mert ezzel a saját és a mi dolgainkat is megnehezítitek ismerkedés terén!
24/24 anonim válasza:
Annyit még hozzátennék hogy ha ti nektek lenne olyan hogy 2 matchből kellene választanotok és 0 likeból akkor megnézném hogy mi lenne a véleményetek. Én összetenném a 2 kezem hogy minden órában legyen mínimum 50 matchem hogy tudjak válogatni de nekem nincs annyi, még ha Nicholas Victor profi fotó csinálna akkor is max 30 lenne. Ti nektek olyan könnyű dolgotok van és mégis mi pasik vagyunk a hibásak, okés, aláírom vannak idióták de ezek miatt a normális pasikat nem kellene lenézni és elmondani mindenféle lúzernek meg vergődő emberkének eskü lassan már nem csak nőgyűlöletről lehet beszélni hanem már férfigyűlöletről is!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!