Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit csináljak ha a masikban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha a masikban mindig lassabban alakulnak ki az érzelmek és mindig én őszülök bele es zsibbadok le mire végre belémszeret es kezdődhet valami?

Figyelt kérdés

Nagyon ritka ha olyat találok, aki már az elején képes velem egy fokon lenni

Alaovetoen az ismerkedéseim olyanok, hogy leginkább lassú a másik, egy rakat viznek le kell folyni a dunán mire végre neki érzései lesznek meg stb.

Hogyan védhetém ki azt hogy igy a legtobb ismerkedésem eleje nekem valami fárasztó kín amig a másik közömbös szinte, vagy nem pislákol még benne semmi max az ösztönök, annyira unom hogy mindenkivek apránként épül fel minden.

Vannak, de irtó ritkák azok, akik már az elején pezsegnek, "forrók",érzelmi töltésük van.

Es megint abban a szerencsétlen helyzetben vagyok, hogy lassu viz partot mos tipusú férfi ismerkedik velem:(

És nem ilyen csalódott lelkisérultekről van szo akik óvatoskodnak, hanem érzelmileg be vannak lassulva

#érzelmileg lassan nyíló pasik
2022. nov. 4. 06:28
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Nem idegenek.

Azert vagyok csak türelmetlen, mert az első pár pasinál még meg tudtam élni azt, hogy apránként alakul, bontakozik ki vmi, tudtam annak örülni, hogy pár hónap/félév után végre szerelmes, és nem csak haver, vagy nem csak alkalmi, hanem valóban szeret, igazi társ végre az életben, de a harmadik negyedik többediknél már elegem van ebből a "bimbózgatásokból".

2022. nov. 4. 08:31
 12/21 anonim ***** válasza:
78%
Hogy nem idegenek?
2022. nov. 4. 08:43
 13/21 anonim ***** válasza:
51%
😃 El kell dönteni h igaz szerelmet akarsz, vagy csak vágy szerelmet. Ha igazat, ahhoz türelem kell, attól válik tartóssá. Ha vágy, az felszines, akkor közöld h egyből azt akarsz, s gyorsabban kiesnek az igazak
2022. nov. 4. 10:00
 14/21 anonim ***** válasza:
Sok filmet néztél kérdező!
2022. nov. 4. 10:21
 15/21 anonim ***** válasza:
Figyelj, a szerelem villámgyorsan kialakul, tudod magadról. Lehet, hogy 10 évente egyszer, de akkor igazából elég egy pillanat is. Ez, hogy a másik lassabban lesz szerelmes, kb.annyit tesz, hogy bevetted a mézesmadzagot, mert kellesz neki ingyen szexre meg jobb híján, de ha megmondaná, ki az ideálja, aki amúgy elérhetetlen álom a számára, azonnal elvesztene, ami nem jó üzlet, mert akkor kit fog dugni? Nem vagy az a típus, akibe a férfiak szerelmesek.
2022. nov. 5. 11:17
 16/21 A kérdező kommentje:

De szerelmesek a férfiak!

Csak nem olyan gyorsan.

Nekem az lassú. Nem kielégítő.

Felőlem aeaszokgathatnak mint a csiga, érzelmileg, csak addig azt a kivárási kínt akarnám magamnak enyhíteni.

2022. nov. 5. 11:46
 17/21 A kérdező kommentje:
*araszolgathatnak érzelmileg
2022. nov. 5. 11:46
 18/21 anonim ***** válasza:
Kèrdező ! Talán nem az a tipikus törékeny női személyiséged van , ha nem az a diótörős akit nehéz megpuhítani , nem adsz egyértelmű utalásokat , bizonyos kérdések vagy kijelentéseket figyelmen kívüll hagysz és csak arra reagálsz amire kedved van ? Ilyen nők esetén van csak az amiket írtál.
2022. nov. 5. 11:58
 19/21 A kérdező kommentje:

A kérdés önmagában foglalja azt is milyen vagyok.

Pl az inegrküszöböm alatt van olyan dolgok, hogy tegnap ki kezdte hogy kezdte milyen pózban hogyan csináltuk.

Vagy pl nekem fel sem tűnnek olyanok hogy amiota csak vele vagyok egyetlen egyszer nindran csak olyat, hogy nagyon tetszel. Ha nem szól, en azt sem tudom hogy vannak kifejezéseim amiket egyszer mondok csak ki:D

2022. nov. 5. 12:27
 20/21 A kérdező kommentje:

Nem sak a szexet, hanem az egész kapcsolatot ki kezdte.

Nekem sokminden nem tunik fel ami a pasiknak feltunik

2022. nov. 5. 12:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!