Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen jogász hölgyhöz vidéki informatikusként lenne esélyem az alábbiak fényében?
Figyelt kérdés
Diplomám van, fizum olyan nettó 250 egy Bács Kiskun megyei kkv-nál dolgozom, szóval még messze sem lenne főleg, hogy van egy jó állapotú 2004-es VW Polom amivel mobilis vagyok. Sajnos alacsony és vékony is vagyok (53 kg) viszont arcra helyes vagyok.
Mivel diplomám van így hátha előnyből indulnék és egy ilyen nő meglátná bennem a spirituszt nemcsak a külsőt. Szeretek történelmi sztorikat olvasni (a hobbim) plusz dokumentumfilmeket nézni. 4 millió megtakarításom van és szeretnék egy garázst venni, amit kiadhatok albiba később pedig nyugat-dunántúlra költözni (esetleg) szóval életcéljaim is vannak.
Milyen konkurenciával kellene megküzdenem és mennyi esélyem lenne egy ilyen elegáns, kedves hölgynél?
2022. nov. 3. 19:15
11/12 anonim válasza:
Jól áll rajtad az öltöny? A cipőd és az órád sem rontja le a hatást? Hétköznap is kellő természetességgel tudod viselni?
12/12 anonim válasza:
Pontosan róla van szó, vagy csak valaki hasonlóról? Ismered már személyesen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!