Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen jogász hölgyhöz vidéki informatikusként lenne
esélyem az alábbiak fényében?
Diplomám van, fizum olyan nettó 250 egy Bács Kiskun megyei kkv-nál dolgozom, szóval még messze sem lenne főleg, hogy van egy jó állapotú 2004-es VW Polom amivel mobilis vagyok. Sajnos alacsony és vékony is vagyok (53 kg) viszont arcra helyes vagyok.
Mivel diplomám van így hátha előnyből indulnék és egy ilyen nő meglátná bennem a spirituszt nemcsak a külsőt. Szeretek történelmi sztorikat olvasni (a hobbim) plusz dokumentumfilmeket nézni. 4 millió megtakarításom van és szeretnék egy garázst venni, amit kiadhatok albiba később pedig nyugat-dunántúlra költözni (esetleg) szóval életcéljaim is vannak.
Milyen konkurenciával kellene megküzdenem és mennyi esélyem lenne egy ilyen elegáns, kedves hölgynél?
Max érettségis egyszerű irodai munkát végző nőre van reális esély. Túl kicsi a gap köztettek.
2022. nov. 3. 19:21
2/12 anonim válasza:
Oda van írva keressen bizalommal,
+ A kapcsolatat menüpont.
Küld el neki azt, amit ide írtàl , és várd meg a választ.
Mi addig megvàrjuk a mikulást🤣
2022. nov. 3. 19:38
3/12 anonim válasza:
Ha írásban veszed fel vele a kapcsolatot, akkor a külsőt fogja látni. Élőben lehet nagyobb esélyed lenne. Honnan tudod, hogy kedves amúgy? Téged is csak a külseje fogott meg, fogalmad sincs milyen valójában.
2022. nov. 3. 19:41
4/12 A kérdező kommentje:
#3: A szem a lélek tükre. És kedvesen, barátságosan mosolyog is.
2022. nov. 3. 19:43
5/12 anonim válasza:
Erőltetett az a mosoly, a szem nem nevet , számomra önbizalom hiányt sugall kicsit a kép, de majd a csajok megmondjàk, ok jobbak az ilyesmiben
2022. nov. 3. 19:44
6/12 anonim válasza:
Na hát én csekkoltam a facebookját és párja van. Van fent kép vele. Úgyhogy ő már elkelt.
2022. nov. 3. 19:48
7/12 anonim válasza:
Bal kezén a gyűrű nem eljegyzési gyűrű?
2022. nov. 3. 20:39
8/12 anonim válasza:
Nem mert amíg pénzben probalod mérni a nőt addig esélytelen a dolog.
2022. nov. 3. 21:21
9/12 anonim válasza:
Hát az ügyvédek szerintem extra sznobok, és ha már IT-s, abból találni olyat, aki jól keres. Mondjuk békéscsabai, ez kicsit ront a helyzetén, de még így se hiszem hogy van esélyed.
2022. nov. 3. 23:36
10/12 anonim válasza:
Nagyon szomoru eletkep, inkabb keress valakit alsobb osztalybol, ahol nem csinalnak presztizs kerdest a szakmabol es a keresetbol. Peldaul en 1.2 milliot keresek netto, megis csoronak szamitok a szuk baratikoromben.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!