Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy ilyen jogász hölgyhöz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ilyen jogász hölgyhöz vidéki informatikusként lenne esélyem az alábbiak fényében?

Figyelt kérdés

[link]

Diplomám van, fizum olyan nettó 250 egy Bács Kiskun megyei kkv-nál dolgozom, szóval még messze sem lenne főleg, hogy van egy jó állapotú 2004-es VW Polom amivel mobilis vagyok. Sajnos alacsony és vékony is vagyok (53 kg) viszont arcra helyes vagyok.

Mivel diplomám van így hátha előnyből indulnék és egy ilyen nő meglátná bennem a spirituszt nemcsak a külsőt. Szeretek történelmi sztorikat olvasni (a hobbim) plusz dokumentumfilmeket nézni. 4 millió megtakarításom van és szeretnék egy garázst venni, amit kiadhatok albiba később pedig nyugat-dunántúlra költözni (esetleg) szóval életcéljaim is vannak.

Milyen konkurenciával kellene megküzdenem és mennyi esélyem lenne egy ilyen elegáns, kedves hölgynél?

2022. nov. 3. 19:15
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
50%
Max érettségis egyszerű irodai munkát végző nőre van reális esély. Túl kicsi a gap köztettek.
2022. nov. 3. 19:21
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Oda van írva keressen bizalommal,

+ A kapcsolatat menüpont.

Küld el neki azt, amit ide írtàl , és várd meg a választ.

Mi addig megvàrjuk a mikulást🤣

2022. nov. 3. 19:38
 3/12 anonim ***** válasza:
76%
Ha írásban veszed fel vele a kapcsolatot, akkor a külsőt fogja látni. Élőben lehet nagyobb esélyed lenne. Honnan tudod, hogy kedves amúgy? Téged is csak a külseje fogott meg, fogalmad sincs milyen valójában.
2022. nov. 3. 19:41
 4/12 A kérdező kommentje:
#3: A szem a lélek tükre. És kedvesen, barátságosan mosolyog is.
2022. nov. 3. 19:43
 5/12 anonim ***** válasza:
85%
Erőltetett az a mosoly, a szem nem nevet , számomra önbizalom hiányt sugall kicsit a kép, de majd a csajok megmondjàk, ok jobbak az ilyesmiben
2022. nov. 3. 19:44
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Na hát én csekkoltam a facebookját és párja van. Van fent kép vele. Úgyhogy ő már elkelt.
2022. nov. 3. 19:48
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Bal kezén a gyűrű nem eljegyzési gyűrű?
2022. nov. 3. 20:39
 8/12 anonim ***** válasza:
58%
Nem mert amíg pénzben probalod mérni a nőt addig esélytelen a dolog.
2022. nov. 3. 21:21
 9/12 anonim ***** válasza:
81%
Hát az ügyvédek szerintem extra sznobok, és ha már IT-s, abból találni olyat, aki jól keres. Mondjuk békéscsabai, ez kicsit ront a helyzetén, de még így se hiszem hogy van esélyed.
2022. nov. 3. 23:36
 10/12 anonim ***** válasza:
20%
Nagyon szomoru eletkep, inkabb keress valakit alsobb osztalybol, ahol nem csinalnak presztizs kerdest a szakmabol es a keresetbol. Peldaul en 1.2 milliot keresek netto, megis csoronak szamitok a szuk baratikoromben.
2022. nov. 4. 15:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!