Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyi ido egy szakitas utan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi ido egy szakitas utan teljesen meggyogyulni?

Figyelt kérdés
1 evet voltunk egyutt, en szakitottam mert a vege fele valahogy mar nem adott bele annyit mint az elejen, sokat voltam miatta szomoru. Mar 1 honapja tortent, mar nem gondolok sokat ra, sirni plane nem sirok. De valahol melyen meg hianyzik, neha eszembe jut. Megkerdezte hogy el tudnam e kepzelni hogy kapcsolatban maradunk baratokkent... Attol felek hogy nehogy visszaessunk abba ami nekem sz*r volt... Es felek h igy nehezebb lenne tullepni, pedig kozben szivesen lennek vele baratsagban.... 20L
2022. nov. 2. 16:42
 1/5 anonim ***** válasza:
77%

Ha barátkozni fogtok és gyakori lesz a kommunikáció, akkor lehet hogy vagy te vagy ő az életben nem lép tovább. A szakítás utáni barátkozás egy marhaság, akkor meg pláne nem lehet csinálni, ha ennyire friss. Folyamatosan ezen fogsz kattogni.

Mindenkinek más mennyi idő kell feldolgozni egy szakítást, a kapcsolat mélységetol, intenzitasatol függ elsősorban, a hosszától nem mindig.

Summa summarum, én sosem barátkoztam egyik exemmel sem, mert nem tudtam volna így továbblépni.

24N

2022. nov. 2. 16:45
 2/5 anonim ***** válasza:
86%
Erre azt szokták mondani, hogy egyszer majd idővel azon kapod magad, hogy egyáltalán nem fog az eszedbe jutni.
2022. nov. 2. 16:46
 3/5 anonim ***** válasza:
67%
Én azt hittem, hogy sokkal jobban meg fog viselni. Nagyon hosszú párkapcsolat volt, évek óta tartó problémákkal amiket ő nem érzett problémának, hiába mondtam neki. Nem oldotta meg! Próbáltam barátkozni, de az exem olyan oldalát mutatta meg, amellyel teljesen kiábrándított ( még ha bizonyos dolgait meg is értem).
2022. nov. 2. 17:45
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is ez a maradjunk barátok teljesen értelmetlen.

Az egyik fél úgyis reménykedni fog, hogy folytatni tudjátok.

Ha ez te vagy, akkor jó szar lesz majd hallgatni, hogy a másik ezzel ismerkedik, azzal ismerkedik, te meg csak epekedsz.

Ha meg a másik van oda érted, akkor az neked kínos, mert egyszerűen az ilyesmi érződik az embereken, hogy próbálnak közeledni. Neked meg kellemetlen a közeledés, esetleg egy idő után alakul más.

Harmadrészt általánosságban is kínos. Adott esetben évekig megosztottátok egymással az életeteket, rengeteg közös élmény, csomót szexeltetek, jó esetben sok mély, kitárulkozó beszélgetésetek volt. Most meg egy csésze kávé mellett kell dumálgatni az időjárásról. Agyrém, én ezt nem tudom elképzelni - most már, mert volt olyan, hogy belementem, de ott én akartam visszacsinálni a dolgokat.

Szakítás után azonnali és teljeskörű kapcsolatmegszakítás a legjobb, amit magaddal tehetsz a továbblépés érdekében.

2022. nov. 3. 08:29
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Változó, valaki képes kapcsolatból kapcsolatba ugrálni, valaki meg lehet, hogy egy szakítás után soha többet.

Nekem a közel 3 éves kapcsolatom után legalább 2 év volt mire fel tudtam úgy ahogy dolgozni a dolgot. Azóta nem volt senkim, de legalább már nem hiányzik.

2022. nov. 3. 09:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!