Glioblastoma agydagantból van, aki meggyógyult, teljesen, végleg?
Figyelt kérdés
Apukámnál ezt a daganatot diagnosztizálták és egy évet mondtak neki, jó esetben 15, nagyon jó esetben 18 hónapot:( Anyukámmal ebbe nem tudunk beletörödni, mert még csak 48 éves:( És én is még csak 16 vagyok, nekünk még lenne mit együtt csinálni. Valaki valami pozitív esetről tud? Minden véleményt meghallgatok!2022. aug. 4. 12:09
1/19 A kérdező kommentje:
A betegség egy epilepsziás rohammal kezdődött a munkahelyén, semmi előzménye nem volt. Derült égből a villámcsapás. A jobb homloklebenyében helyezkedett el a daganat. Megműtötték, kivették az egész látható daganatot. Most kemót és sugarat kap. Meg rengeteg egyéb gyógyszert, agynyomáscsökkentőt és antiepiletikumot.
2022. aug. 4. 12:12
2/19 Ypszilon1980 válasza:
Ez a legagresszívebb daganat, sajnos az a baj, hogy a túlélési esély az annyi kb., amit tudtok. Nem igazán lehet kezelni, gyógyszereket is igen nehéz eljuttatni, mert alig van vérellátása. Operációnál is sajnos lehetetlen minden érintett szövetet eltávolítani.
3/19 A kérdező kommentje:
Neked van tapasztalatod ebben a szörnyű betegségben?
2022. aug. 4. 13:04
4/19 Ypszilon1980 válasza:
Egyik volt barátnőm apjának volt ilyen, de neki elég súlyos és gyorsan zajlott le sajnos. Ennyi a tapasztalatom meg amennyit mondtak neki orvosok, plusz amit olvastam erről.
5/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm azért. Sajnos nála is nagyon súlyos, hatalmas daganat volt.
2022. aug. 4. 14:46
6/19 Ypszilon1980 válasza:
Azt mondanám, hogy fogadjátok ezt el és töltsetek minél több időt egymással, ne legyenek viták és ha mégis tévednek az orvosok, mégis javul a helyzet, akkor csak jobb lesz ennél.
7/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm. De ezt nagyon nehéz elfogadni. Nagyon apás vagyok kiskorom óta, nem tudom, hogyan fogom ezt túlélni, ha megtörténik a legrosszabb.
2022. aug. 4. 16:00
8/19 Ypszilon1980 válasza:
Ez borzalmas. Végignéztem anyám halálát, bár nem agydaganat volt, mai napig nem tudom felfogni, de elfogadtam, nem tud az ember mást csinálni,ezzel együtt kell élni,ez van. Tudtuk amúgy mi lesz a vége, de én az utolsó pillanatig reménykedtem ettől függetlenül. Amúgy nálunk úgy volt, hogy hazamentem munkából és kint volt nála a doki, aki közölte, hogy másfél hét van hátra.
9/19 A kérdező kommentje:
Részvétem! Apukámat nagyon rosszul érinti ez:(
2022. aug. 4. 20:02
10/19 A kérdező kommentje:
Ő sem szeretne meghalni, fiatal még!
2022. aug. 4. 20:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!