Glioblastoma agydagantból van, aki meggyógyult, teljesen, végleg?
Figyelt kérdés
Apukámnál ezt a daganatot diagnosztizálták és egy évet mondtak neki, jó esetben 15, nagyon jó esetben 18 hónapot:( Anyukámmal ebbe nem tudunk beletörödni, mert még csak 48 éves:( És én is még csak 16 vagyok, nekünk még lenne mit együtt csinálni. Valaki valami pozitív esetről tud? Minden véleményt meghallgatok!2022. aug. 4. 12:09
11/19 Ypszilon1980 válasza:
Köszi.
Igen, ezért még borzalmasabb, átérzem, de sajnos itt ti nem tudtok semmit sem tenni, csak reménykedni.
12/19 A kérdező kommentje:
Hát apukám nagy harcos, ez biztos. Nem hagyja magát könnyen.
2022. aug. 5. 11:09
13/19 anonim válasza:
Szia! A kemó/sugár mellé igyon RENGETEG lúgos vizet! Lúgosítani kell a szervezetet. Nagyon kevés az esély a gyógyulásra, ezért minden kis apró segítség számít!
14/19 anonim válasza:
Minden fejben dől el... Higgyetek benne és hátha...
15/19 anonim válasza:
1% esély van DE még mindig jobb mint a 0.
Ismertem olyat aki 20 évet élt tünetmentesen utána. Sajnos utána újra kiujult és meghalt de egyszer legyozte
18/19 anonim válasza:
Anyósom is ebben szenved..51 éves…nincsenek szavak…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!