Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol keressek olyan vékony nőt akit nem zavar ha a férfi testes alkatú?
Ez megint csak előítélet! A szüleim 50 +ig vekonyak voltak.
1,A bátyám 25 ig vékony volt
2,
Egyik nővérem egész életében vékony volt
3, a másik mint írtam mindig kövér
4, nekem változott többször de az életem nagyobb részében volt rajtam látható túlsúly.
Számolj kalóriát pontosan mindent lemérve.
Ha pedig rád nem hatnak a fizikai törvények akkor milliárdokat kereshetnél a felfedezéssel, a "férfi akinek 1500 kaloria kell hogy 120 kg legyen", "1000 kaloria is elég az élethez" "csoda gének"
"És mint írtam születésétől fogva pufi volt. Az egész életében egyszer sem került át még a normal testsúlyba. Szóval feltételezhetően ezt örökölte, ahogyan amúgy én is. De én gyerekként vékony voltam."
De nem érted. A te logikádat veszem alapul. Ez alapján ő kövérnek született, te nem. Te elhíztál. Nem voltál mindig kövér. A te hibád.
"Mit szólsz azokhoz a nőkhöz akik ahhoz kötik a társválasztást/családalapítást hogy a férfinek legyen saját háza, autója és milliós fizetése? Miközben a szóban forgó nő egy albérletben vagy a szüleivel él. Vagy nem is dolgozik , vagy ha igen akkor ilyen 300 ezret keres.
Na szerinted ők nem képmutatóak?"
Evolúció első lecke: Van, aki megteheti és van, aki nem.
Egyrészt ha ő rosszul árazza be magát és egyedül marad cicával, kutyával és nem szaporodik és kihal a génkészletből, az már nem a te bajod.
Másrészt ő még ebben az esetben is sokkal boldogabban fog élni, mint te valaha, dugatja magát jó pasikkal, csak mindegyik annyira selejt, hogy egyiktől sem akar teherbe esni, hogy aztán egyedül maradjon a gyerekkel. Főleg, hogy az egyénnek az egyéni boldogság számít, a szaporodásnak csak társadalmi jelentősége van.
Harmadrészt az evolúción te nem tudsz változtatni. Ha 12 éve sikertelen vagy, akkor jó lenne levonni a következtetést, mert fiatalabb már nem leszel. Ha az aranykorszakban, 18 és 30 között nem sikerült, akkor utána már lefelé lejt a pálya. Férfiaknak is. Sőt, még a nagyon gazdagoknak is, egyedül akkor van ellentétes tapasztalat, ha ennyi idős korodra megszeded magas és/vagy megembereled magad és ápolatlan, igénytelen dagadékból egy sportos, intelligens, illedelmes úriemberré gyúrod magad. De akkor is csak önmagadhoz képest lesz fejlődés, hiszen a 0-hoz képest minden sikernek számít.
De a szintén sportos, intelligens, illedelmes 25 évessel szemben nem rúgsz labdába. Ahogy a nálad jómódúbb és ezért sokkal nagyobb élettapasztalattal rendelkező 30 évessel szemben sem.
Továbnra is varom a valaszt!
Ha onhibajan kivul ducinegy nő, mint te, felállna rá a f*szod?
Mit izgat téged ez annyira? Mennyire duci? Képet mutass.
Az egyik egy mai genetikas 17 éves fiú a második egy 30 éves férfi. Ugyan azt diétás étrendet kapnák mondjuk 6 hónapig. Mindkettőre rá kényszerítenék a napi edzéseket. Mindenből ugyanazt csinálnák. És utána látszana hogy míg a jobb adottságú srác jó alapotba kerülne ; addig a 30 as szerencsétlenebb típus az ég világon semmit vagy minimálisat változna külsőleg. Aztán elkezdenének kombinálni hogy a fiatal srác kapna mekis kajákat pár hétig , a idősebb lúzer meg továbbra is a szigorú diéta mellett lenne tartva. A kis srác akkor se hizna egy dekat sem vagy minimálisat. Az idősebb meg maradna ugyan olyan kover."
Remelem tudod , hogy olya 25 felett belassul az anyag csere.. ezért nem hizik annyira a tini fiu..
“Remelem tudod , hogy olya 25 felett belassul az anyag csere.. ezért nem hizik annyira a tini fiu..”
Igen, és a nők is tudjàk ezt mikor a tini testalkatot várjak 30-40 es férfiaktól is irreálisan?
Picsogás.
És te is elvárod a nőtől a tini alakot.
Képzeld ahhoz nagyon figyelni kell az étkezésre de te lusta kifogásokat kereső vagy, hozzád hasonló nő való neked, akinek a genetikatol van viziló mérete.
Picsoghattok közösen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!