Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol keressek olyan vékony nőt akit nem zavar ha a férfi testes alkatú?
"évekig úgy megvontam magamtól a kalóriát hogy egy macska többet evett."
Ez a baj! Te valójában NEM tudod, hogy kell jól diétázni.
NEM szabad éhezni, mert akkor csak raktároz a szervezeted. Ezért kellene szakemberhez fordulni, aki ért ehhez.
NEM olyanra gondolok, aki állami szakrendelőben, vagy kórházban hozzád vág egy olyan diétát amit mindenkinek kinyomtatva osztogatnak. Ennek semmi értelme.
Neked egyénre szabottan, a te életmódodnak megfelelően kellene kidolgozni egy diétás menüt, ahol NEM éhezteted magad. Mert úgy csak rosszabb lesz. Amúgy valószínűleg IR-es is vagy, azért sem mozdul meg a súlyod (de ezeket ki kell vizsgáltatni).
A raktarozas elég áltudományos dolog, mivel a semmiből nem lehet hizni, ellentmond a természeti törvényeknek, ha nem evéstől lennének kövérek akkor az afrikaiak szét röffenének a zsirtól.
A raktarozas inkabb azt jelenti hogy szervezet 10-20% kevesebb kaloriaval is tud müködni mert hatekonyabban használja fel a keveset egy ideig, ennek ellenere, egy 120kg férfi nem fog hizni egy 1800 kcalos dietan pl.
A koplalás azert nem javasolt inkabb mert nem tarthato, eleri a sulyt de ido utan abba kell hagyni, ujra elkezd enni ahogy elotte vissza is hizott.
Szoval életmódváltás kell
A raktározás nem igaz a kövérekre. Ha van rajtam 20 kiló felesleg, nem fog a szervezetem raktározni.
Tehet róla, mert igen alapból olyan szegény hogy 70 kg lenne ha fejen áll akkor is. De a lustasaga miatt meg 95 kg.
40 éves. És mint írtam születésétől fogva pufi volt. Az egész életében egyszer sem került át még a normal testsúlyba. Szóval feltételezhetően ezt örökölte, ahogyan amúgy én is. De én gyerekként vékony voltam.
A rossz családi szokások öröklődnek, 130 kgs nagyi, minden unoka szét pukkad a zsirtól. Oka?
Reggeli sült szalonna, 2 karéj kenyér, sült oldalas, ebéd töltött káposzta, vacsora majonézes burgonyasaláta rántott hússal.
A majonézes burgonyasaláta meg olyan hogy sonkát és párizsit is tesz bele, még sajtot is reszel bele.
Aztán mi olyan fajták vagyunk a szövege.
NEM
Az ilyen kaják extrem kaloriadusak és mindent zsirban tocsogva extrakkal esznek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!