Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány akit elhívtam találkozni, de nem válaszol 1 napja. Meddig várjak a válaszára, miért nem ír vissza? Vagy mit tudnék megpróbálni, hogy visszaírjon?
Előtte megkérdeztem, hogy szeretne-e majd találkozni és azt írta persze.
Viszonylag sokat irogattunk egymásnak és társkeresőn ismertem meg.
Én a helyedben azért csak ráírnék egy-két hét múlva, hogy:
"Rendben, köszönöm a válaszodat. Egy öröm volt téged megismerni, sok sikert kívánok a továbbiakban!"
Plusz pont, ha még fel is teszel mondjuk vmi szelfit egy másik csajjal. És ennyi, nem kell több.
Azonnal fog írni.
#22 Vagy szimplán le.osná azt is, hogy egy másik csajjal csinált közös képet.
Szerintem a mai világban legkésőbb egy nap alatt nem hiszem, hogy olyan megerőltető lenne egy választ írni.
Nem feltétlen. A női büszkeség létező dolog.
Volt idén tavasszal egy kiszemeltem, hívjuk Annának. Annával júniusban megszakadt a jóviszony, miután közöltem vele, hogy nem fogom szórakoztatni, ha csak hülyít, ködösít a talival kapcsolatban.
Eltelt némi idő, találtam mást. Tettem ki közös képet, Anna rögtön elkezdett veszetten írogatni...
A második mondatoddal egyetértek, de sajnos ilyen a társadalmunk. Mindenki tojik mindenki fejére.
Tudtam, hogy írni fog, nem is lepett meg. Komolyan venni viszont már nem tudom a lányt, nyilván.
Szerencsére időben észrevettem. Sajnos viszont én sem vagyok tévedhetetlen, akivel közös képet tettem ki, az később kb. megrágott és kiköpött. Evvan.
A nőkbe vetett bizalmam kb. a nullát súrolja jelenleg.
#29 De gonosz lehetett az a lány, hogy így tett végül veled.
Sajnos a nőkben se olyan könnyű megbízni, tisztelet a kivételnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!