Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van egy lány akit elhívtam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy lány akit elhívtam találkozni, de nem válaszol 1 napja. Meddig várjak a válaszára, miért nem ír vissza? Vagy mit tudnék megpróbálni, hogy visszaírjon?

Figyelt kérdés

Előtte megkérdeztem, hogy szeretne-e majd találkozni és azt írta persze.

Viszonylag sokat irogattunk egymásnak és társkeresőn ismertem meg.

2022. okt. 30. 12:47
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

Akkor lapátra tett.

Sajnálom.

2022. nov. 1. 09:24
 22/30 anonim ***** válasza:
31%

Én a helyedben azért csak ráírnék egy-két hét múlva, hogy:

"Rendben, köszönöm a válaszodat. Egy öröm volt téged megismerni, sok sikert kívánok a továbbiakban!"

Plusz pont, ha még fel is teszel mondjuk vmi szelfit egy másik csajjal. És ennyi, nem kell több.

Azonnal fog írni.

2022. nov. 1. 09:26
 23/30 Noren1989 ***** válasza:
0%
#22, szerintem meg az ignorálás lenne neki a legnagyobb bünti ha már bosszúállóba megyün át.
2022. nov. 1. 09:47
 24/30 anonim ***** válasza:
52%

#22 Vagy szimplán le.osná azt is, hogy egy másik csajjal csinált közös képet.

Szerintem a mai világban legkésőbb egy nap alatt nem hiszem, hogy olyan megerőltető lenne egy választ írni.

2022. nov. 1. 09:48
 25/30 anonim ***** válasza:
49%

Nem feltétlen. A női büszkeség létező dolog.

Volt idén tavasszal egy kiszemeltem, hívjuk Annának. Annával júniusban megszakadt a jóviszony, miután közöltem vele, hogy nem fogom szórakoztatni, ha csak hülyít, ködösít a talival kapcsolatban.

Eltelt némi idő, találtam mást. Tettem ki közös képet, Anna rögtön elkezdett veszetten írogatni...

A második mondatoddal egyetértek, de sajnos ilyen a társadalmunk. Mindenki tojik mindenki fejére.

2022. nov. 1. 22:40
 26/30 anonim ***** válasza:
74%
#25 Az durva, hogy a közös kép láttán újra elkezdett írni neked. Gondolom te is azt hitted, hogy már elfelejtett téged nem?
2022. nov. 1. 22:50
 27/30 anonim ***** válasza:

Tudtam, hogy írni fog, nem is lepett meg. Komolyan venni viszont már nem tudom a lányt, nyilván.

2022. nov. 1. 22:58
 28/30 anonim ***** válasza:
#27 Jó sokat játszmázott volna még veled ez a lány. Nem értem, hogy részéről miért volt ilyen jó ez, és azt is tudhatta volna, hogy ennyi idő után csak nevetségessé teszi magát.
2022. nov. 1. 23:00
 29/30 anonim ***** válasza:
74%

Szerencsére időben észrevettem. Sajnos viszont én sem vagyok tévedhetetlen, akivel közös képet tettem ki, az később kb. megrágott és kiköpött. Evvan.

A nőkbe vetett bizalmam kb. a nullát súrolja jelenleg.

2022. nov. 1. 23:08
 30/30 anonim ***** válasza:
100%

#29 De gonosz lehetett az a lány, hogy így tett végül veled.

Sajnos a nőkben se olyan könnyű megbízni, tisztelet a kivételnek.

2022. nov. 2. 07:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!