Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány akit elhívtam találkozni, de nem válaszol 1 napja. Meddig várjak a válaszára, miért nem ír vissza? Vagy mit tudnék megpróbálni, hogy visszaírjon?
Figyelt kérdés
Előtte megkérdeztem, hogy szeretne-e majd találkozni és azt írta persze.
Viszonylag sokat irogattunk egymásnak és társkeresőn ismertem meg.
2022. okt. 30. 12:47
11/30 A kérdező kommentje:
De válaszaitok alapján még kitartok.
Csak tényleg az az őrlődés a rossz ebbe, hogy mikor válaszol már... ugyanakkor tudom, hogy nem szabadna folyton rágódni ezen.
2022. okt. 30. 15:14
12/30 anonim válasza:
Én nem vagyok ez az „5 percen belül válaszoljon a másik, különben tuti leszar” képviselője, de ha 1 napja nem válaszol, és még nem is taliztatok (sok internetes ismerkedés végződik így), akkor esélyes, hogy nem lesz belőle semmi. Azért várj még a válaszára, lehet, hogy csak vacillál (akár tőled független okok miatt is), de ne éld bele magad.
13/30 A kérdező kommentje:
Azt még kifelejtettem, hogy 20 évesek vagyunk, a lány egyetemen tanul.
2022. okt. 30. 15:21
14/30 anonim válasza:
Csak tudnám hol írtam, hogy öt percen belül kell választ adni. Annyit mondtam, hogy pár másodperc válaszolni. Ez nem tudom hol zárja ki azt, hogy ettől még lehet élete az illetőnek. 8-as voltam.
15/30 anonim válasza:
Nem kell 5 percen belül válaszolni, de ha már olvasta a kérdést, akkor nem hiszem, hogy 1 napig kell gondolkozni, mit írjon, amikor valóban fél perc lenne rá reagálni.
16/30 anonim válasza:
14-es: Nem rád reagáltam, felesleges volt magadra venni. De GYK-n sokszor vannak túlzások: Csak pár óránként ír egy kisregényt, fenn van 2 perce neten, de még meg se nézte, megnézte, de nem ír azonnal. A lényeg viszont, hogy ez meg a másik véglet felé kezd menni, és olyan kérdésre, amikor lehet sejteni, hogy a másik tűkön ülve várja a választ.
18/30 anonim válasza:
Ha hirtelen eltűnik, az általában buktát jelent.
Sajnálom.
20/30 A kérdező kommentje:
Még eddig mindig nem. 😔
De megígérem jelzek, ha vissza írt.
2.5 napnál tartunk.
2022. nov. 1. 08:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!