Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Némelyik nő azért nem kedveli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Némelyik nő azért nem kedveli a prostikat, mert a prostik az incelek számára is lehetővé teszik a meztelen nő látványát?

Figyelt kérdés
Sok nő azt vallja, hogy az incelek nem érdemlik meg a szex semmilyen formáját sem. Ebből eredhet a prostik iránti ellenszenv?

2022. okt. 28. 13:35
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
72%
Hát, én qrvára lesz.arom, nekem nem áll érdekemben az, hogy a gyökér incelek soha ne szexeljenek és ne lássanak meztelen nőt, csak az, hogy NE ÉN LEGYEK AZ. Szóval még örülök is.
2022. okt. 28. 14:37
 12/25 anonim ***** válasza:
88%
Azt hiszitek, a nők minden gondolata az incelek körül forog, mert még fájóbb lenne a valóság, hogy magasról leszarjuk, mi van veletek.
2022. okt. 28. 15:13
 13/25 anonim ***** válasza:
26%
Annyira, hogy minden ilyen kérdésre rácuppantok. :D
2022. okt. 28. 15:57
 14/25 anonim ***** válasza:
67%

"Sok nő számára...""

Hahaha! A nők leszrják az inceleket. Senkit nem érdekel, hogy mennek-e prostizni vagy sem.

2022. okt. 28. 16:33
 15/25 anonim ***** válasza:
63%

Én nem utálom a prostikat egyáltalán.

Azoktól undorodom, akik prostiznak.

2022. okt. 28. 16:40
 16/25 anonim ***** válasza:
39%
Engem nem érdekelnek az incelek. Ha receptre kapnának prostit, legalább ezt a nyihogást abbahagynák.
2022. okt. 28. 19:59
 17/25 anonim ***** válasza:
71%

"Annyira, hogy minden ilyen kérdésre rácuppantok."

Válaszolni egy kérdésre nem rácuppanás. Az az lenne, ha naphosszat incelfórumokat bújnék.

2022. okt. 28. 20:00
 18/25 anonim ***** válasza:
57%

"a prostik az incelek számára is lehetővé teszik a meztelen nő látványát?"

És kit érdekelnek az incelek? Le se sz@rom, csináljanak amit akarnak csak engem hagyjanak békén. Főlem dugják végig az ország összes prostiját, az se érdekel. Legalább lenyugszanak kicsit.

2022. okt. 28. 20:24
 19/25 anonim ***** válasza:
80%
Kérdező, téged érdekel, hogy mi van azokkal a nőkkel, akik nem tetszenek neked, sőt, menekülnél előlük? Na, PONT ÚGY viszonyulnak hozzád, és a hasonlóakhoz a nők, mint te a fenti példához.
2022. okt. 28. 20:55
 20/25 anonim ***** válasza:
72%
De hadd kérdezzek akkor már én is valamit! Ha ennyire rossz a véleményed a nőkről, akkor mégis, miért foglalkozol velük? Nekem is van olyan ismerősöm, akiről nagyon nincs jó véleményem, és akkor még enyhén fogalmaztam, meg úgy un block az egész családjáról, kerülöm is őket mérföldekre. Szóval ha már kiírtad a kérdést, hadd adjak egy tanácsot: ne foglalkozz a nőkkel, hagyd őket! Nekik és neked is jobb lesz úgy.
2022. okt. 28. 21:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!