Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt neked ilyen?

Figyelt kérdés
Reggel bele néztél a tükörbe és láttad magadon hogy selejt vagy? Aztán elkezdtél beletörődni hogy ezért nem kellesz egy nőnek se? Nekem minden reggel ilyen. 39 éves vagyok és total szerencsétlenség.
2022. okt. 28. 06:25
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
80%
Volt, aztan osszeszedtem magam es valtoztattam rajta.
2022. okt. 28. 06:28
 2/19 anonim ***** válasza:
47%
Sose. De örülök, hogy vannak, akik kiesnek a versenyből, önként.
2022. okt. 28. 06:37
 3/19 anonim ***** válasza:
6%
Hát, akkor ennyi volt. 39 évesen már mit szeretnél?
2022. okt. 28. 07:06
 4/19 A kérdező kommentje:

Semmit. Készülök a Dunába ugrásra.

2022. okt. 28. 07:19
 5/19 anonim ***** válasza:
50%
4: Közel van a Duna? Na, legalább nem keleten laksz. Nyugi, ott szarabb. Egyébként ha tényleg így érzed, nem a te hibád. Ez az ország ilyen. Egyébként meg ne nyírd ki magad, az, hogy nincs veszíteni valód az egy előny, nem hátrány. Pláne itt, pláne most.
2022. okt. 28. 07:23
 6/19 anonim ***** válasza:
47%
Selejt szar vagyok én is de még nem készülök a Dunába ugrásra egyelőre. A hobbijaimmal elvagyok, néha egy prostihoz elugrok, elvegetálok így. Anyagi gondok nincsenek szóval lehetne rosszabb is mondjuk többmilliós adóssággal a nyakamban egy frigid házisárkánnyal összezárva egy 40 nm-es panelben. Na egy ilyen helyzetben komolyan elgondolkodnék a Dunába ugráson én is.
2022. okt. 28. 07:33
 7/19 anonim ***** válasza:
77%
Volt ilyen, bár inkább esténként fordult elő a depresszió, valószínűleg a magány és tehetetlenség miatt. Én inkább erőt vettem magamon és rengeteget változtattam az életemen. 10 évre rá boldog párkapcsolatom lett.
2022. okt. 28. 07:43
 8/19 anonim ***** válasza:
Van szexkaocsolatokra adtam le mert nincsenek alkalmak ismerkedni
2022. okt. 28. 07:58
 9/19 Noren1989 ***** válasza:
Nem. A tükörben jól mutatok. A gondolataim nem pàsszolnak igazàn 😉
2022. okt. 28. 08:47
 10/19 anonim ***** válasza:
37%

Nem teljesen.

Azt nem látom, hogy selejt vagyok, de azt természetesen látom, hogy egyáltalán nem vagyok jóképű, külsőre egyáltalán nem vagyok a nők esete...de ez ellen nem tudok mit tenni, szóval beletörődtem.

2022. okt. 28. 08:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!