Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők mikor veszik észre,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők mikor veszik észre, hogy a netes társkeresésben tanúsított magatartásukkal a pszichopatákat és fuckboyokat jutalmazzák?

Figyelt kérdés

Ugye netes társkeresésben mindig jön az a "jó tanács", hogy ha valaki visszautasít, akkor szarni rá, menj a következőre, ne vedd magadra a dolgot, keress egyből más nőt.

Csakhogy az elutasítás fájdalmas dolog. Ősi ösztönöket idéz, az ősember félelmét, akit kivetett a horda, és aki egyedül pusztulásra van ítélve. Aki mást mond, vagy hazudik, vagy pszichopata.

Na és itt jön képbe, hogy a normális emberek, akikben rossz érzés társul az elutasításhoz, az x-edik ghostingolás vagy matchelés utáni le-se-szarás után torkig vannak a netes társkereséssel és hagyják az egészet a fenébe. Kik maradnak? Akik semmibe veszik az elutasítást, épp azért, mert aki elutasítja őket, szintén semmit sem jelent nekik. Egy húsdarab, amit bármikor le lehet cserélni. Ez pedig az érzelem nélküli pszichopatákra jellemző.

Aztán meg a nők részéről megy a sírás-rívás, hogy nem találni komoly kapcsolatra férfit, meg átverték, kihasználták őket. Pedig pont a túlzott elvárásaik, a "száz férfiból 99-et balra húzok" mentalitás játszik ebben szerepet.

Szóval sírás rívás helyett vagy reálisabban kéne szelektálni, vagy a tinderezés helyett élőben ismerkedni, ahol nem a pszichopatáknak áll a zászló.

2022. okt. 25. 13:46
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
Soha, vagy a 12. csalódás után csak.
2022. okt. 25. 21:04
 22/25 anonim ***** válasza:
84%
Mint nő, megszólítva éreztem magam, aztán láttam hogy csak valami sirám a netes társkeresésről. Életemben egy ilyenen sem voltam fent, akkor nekem miért szól a kérdés? Miért kell általánosítani? Gyakorin sírás rívás helyett miért nem lehet inkább élőben ismerkedni ha a társkereső ennyire nem megy?
2022. okt. 25. 23:02
 23/25 anonim ***** válasza:
17%

A nők is tisztában vannak vele, hogy az a férfi, aki jól néz ki, és fent van netes társkeresőn, csak szexet akar.

Egyébként meg tényleg nem értem, hogy miért kell kiakadni, ha a neten egy számodra vadidegen nőnek nem jössz be? Számomra az elutasítás nem ezt jelenti, hanem azt, hogy évek óta együtt vagyok valakivel, aztán egyszer csak kijelenti, hogy már kiszeretett belőlem. Na, az fáj.

2022. okt. 26. 00:22
 24/25 anonim ***** válasza:
37%

Akik egyedül vannak magukat áltatják két verzió van:

1) alkalmatlanok a kapcsolatra, nárcisztikusak, érdektelenek, elvannak egyedül

2) nem kellenek senkinek

3) senki se elég jó nekik magukat mindenkinél jobbnak hiszik

Ez a KETTŐ!!

2022. okt. 26. 06:54
 25/25 anonim ***** válasza:
69%
Azt nyilván senki sem szeretné, hogy óránként többszázan akarjanak vele ismerkedni, akárhány kocka is legyen a pasi hasán, de azért irl is próbálkoznak nyilván annál, aki nagyjából vonzó, ehhez ilyen 10/10 instamodellnek sem kell lenni. Pl koncerten, uszoda, fitnessz, buli, munkahely, simán csak mész az utcán, lefékeznek az autók, kiszólnak, metrón, bevásárlás közben stb, elég csak visszamosolyogni, reagálni, szóval a realitás azért az, hogy aki nyitott az ismerkedésre, meg van szociális élete, nagyvárosban lakik, annál azért próbálkoznak a pasik szép számmal, topmodellnek sem kell ehhez lenni, ez a max 6-7 pasi ismerkedni egyáltalán nem valid. Meg miért kellene ismerkedni? Ha tényleg csak lenne 7, de nem tetszik, nem szimpatikus senki, akkor nem jövök össze senkivel, tiszta sor, inkább az egyedüllét, az sokkal jobb opció, mint valaki, aki nem mozgat meg bennem semmit, vagy taszít.
2022. okt. 26. 07:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!