Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők mikor veszik észre,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők mikor veszik észre, hogy a netes társkeresésben tanúsított magatartásukkal a pszichopatákat és fuckboyokat jutalmazzák?

Figyelt kérdés

Ugye netes társkeresésben mindig jön az a "jó tanács", hogy ha valaki visszautasít, akkor szarni rá, menj a következőre, ne vedd magadra a dolgot, keress egyből más nőt.

Csakhogy az elutasítás fájdalmas dolog. Ősi ösztönöket idéz, az ősember félelmét, akit kivetett a horda, és aki egyedül pusztulásra van ítélve. Aki mást mond, vagy hazudik, vagy pszichopata.

Na és itt jön képbe, hogy a normális emberek, akikben rossz érzés társul az elutasításhoz, az x-edik ghostingolás vagy matchelés utáni le-se-szarás után torkig vannak a netes társkereséssel és hagyják az egészet a fenébe. Kik maradnak? Akik semmibe veszik az elutasítást, épp azért, mert aki elutasítja őket, szintén semmit sem jelent nekik. Egy húsdarab, amit bármikor le lehet cserélni. Ez pedig az érzelem nélküli pszichopatákra jellemző.

Aztán meg a nők részéről megy a sírás-rívás, hogy nem találni komoly kapcsolatra férfit, meg átverték, kihasználták őket. Pedig pont a túlzott elvárásaik, a "száz férfiból 99-et balra húzok" mentalitás játszik ebben szerepet.

Szóval sírás rívás helyett vagy reálisabban kéne szelektálni, vagy a tinderezés helyett élőben ismerkedni, ahol nem a pszichopatáknak áll a zászló.

2022. okt. 25. 13:46
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

Mivel netes társkeresőn nagyságrendekkel több nővel lehet felvenni a kapcsolatot, mint előben, ezért teljesen természetes, hogy több az elutasítás is. Aki erre nem jön rá magától, az ne társkeresőzzön!

Néha nők is kezdeményeznek, de eddig mindegyiket visszautasítottam.

Nem az a pszichopata, aki elviseli a visszautasítást, hanem az, aki belerokkan abba, hogy egy ismeretlen nő nem rajong érte.

Nyilván könnyebb elviselni a visszautasítást, ha már van az ember mögött néhány kapcsolat.

2022. okt. 25. 14:27
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Azért a nebáncsvirágság meg az, hogy vki megsértődik, amiért egy nő nem őt akarja, az nem egyenlő az érzelmességgel. Nemcsak az bírja annyira a visszautasítást, hogy nem megy el a sarokba hisztizni, aki pszichopata... az is, aki realisztikus és határozott.
2022. okt. 25. 14:32
 13/25 anonim ***** válasza:
91%
Ha a pszichopatákat jutalmazták akkor sok itteni incelnek minden ujjára jutna nő.
2022. okt. 25. 14:36
 14/25 anonim ***** válasza:
91%
Tehát, en vagyok a pszichopata, amiert elutasitom a ronda pasikat?
2022. okt. 25. 15:40
 15/25 anonim ***** válasza:
92%
Hát, ha a Tindert nézném csak, ahová azért jobbára szexpartnert keresni mennek fel meg szórakozni, nyilván a fuckboyok közül választanék olyat, aki szexi és szellemes, nem pedig egy creepy szociopatát, aki agresszív, meg ovis módon hisztizik. Volt, hogy kipróbáltam, hogy mindenkit balra húztam az életkori határok beállítása után, akinek volt fotója, meg nem volt ott, hogy házas, ez 892 match volt egy óra alatt, gondolom kb 50x annyi pasi lehet fent, mint csaj, tehát ezek nagy része sose fog találkozni senkivel, vagy ritkán, mégsem siránkoznak, hanem ismerkednek máshol.
2022. okt. 25. 16:58
 16/25 anonim ***** válasza:
93%
Amúgy tényleg vannak bajok a társkeresős nőkkel. Egy részük csak az egoját akarja fényezni.
2022. okt. 25. 17:10
 17/25 anonim ***** válasza:
35%

Akik védik a netes társkeresést azok nem értik a problémát.

A nőkkel elhiteti a net hogy élőben ( egy unalmas kedden pl. ) napi 100-150 férfival tudnának összeismerkedni. Egy túrót. Még a nagyon vonzó nőnek se jutna ennyi ajánlat, ismerkedési lehetőség. De a net által, bárki bárhonnan bármikor írhat nekik és tehet ajánlatot. A való élet nem így működik. Mert ott vannak más impulzusok, a neten csak a képed van és kész.

Nekünk férfiaknak akik pedig fent vagyunk ezeken az oldalakon egy dolgot kellene végre tudomásul vennünk. Egy vagyunk a 100.000-ből kb a nők számára, és 0 az esély normálisra, kapcsolatról meg nem is beszélek. Aki egót akar fényezni annak jó, akinek tökéletes 'game'-je van annak is. A férfiak 80%-a nem ilyen.

Le kell jönni a netről.

Én most mindenkinek javaslom a rapidrandit mert az egy FAIRPLAY. 7-10 nő és 7-10 férfi találkozik, beszélget, majd választ ( akár többet is , és anonim ). Nyilván nem a legvonzóbb emberek jönnek el de nem is a legcsúnyábbak, nagyon vegyes a kép. Szerintem megéri. Élőben sokkal másabb az egész, ők is érzik hogy kb. ez a realitás, ennyi férfi és kész. Online meg mindig azt hiszik na húzogatom tovább úgyis jön egy akinek nem 6 hanem 8 kockás hasa van stb. stb.!

2022. okt. 25. 17:21
 18/25 anonim ***** válasza:
23%
Három fiatal liba is azt bizonygatja, hogy egyszer megégette magát, de soha többet nem fogja. Atyavilág, ilyen buta a huszas korosztály? F, 44
2022. okt. 25. 17:50
 19/25 anonim ***** válasza:
70%
18as, én huszonéves férfi vagyok és nekem már több kapcsolatom is volt a Tinderről. Szerintem igenis ki lehet használni ismerkedésre, ha nagyon akarja az ember. Nem gondolnám magam egy 10/10 csávónak, bár magas vagyok és azért foglalkozok magammal de kb ennyi.
2022. okt. 25. 18:28
 20/25 anonim ***** válasza:
89%
Mitől libák, papa?
2022. okt. 25. 19:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!