Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem tűnt fel, hogy rengeteg szép lány költözik külföldre és emiatt egy ideje már felhígult az itthoni kínálat társkeresés szempontjából is?
Emlékszem, hogy 2012 körül amikor érettségiztem, még sok szép lányt láttam az utcákon. Igéző tekintetek akiknek a figyelmét izgalmas volt keresni. Bár mindegy is volt mert fiatalkoromban sem volt esélyem barátnőre, de az utóbbi években már inkább bele is fásultam a társkeresésnek a gondolatába is, hiszen már alig látok intellektuálisan és vizuálisan is egzotikus/titokzatos lányokat akik megtudnának mozgatni.
Manapság inkább már csak az alábbi kategóriák maradtak:
* Jellegtelen csücsörítős, bershka göncökben 2 kiló sminkkel pózoló instás mű csajok, akik a futószalagról jöttek le miközben a valós piaci értékük jóval alacsonyabb lenne megfelelő konkurencia esetén.
Pl.: [link]
* Letaglózó színes hajú/tetovált redneck/lázadó csajok, akik szintén valami kőegyszerű, pénzes szakmunkás maszkulin palival jönnek össze, de tök mind1, mert ők sem mozgatnak meg bennem annyit, hogy rájuk írjak:
* Akik esetleg még tetszenének, azok pedig a tini gimisek/egyetemisták, de ők meg a leendő külföldre emigrálós Erasmusos csajok, akik már adobtálódtak a nyugati kozmpolita életstílushoz és nem lenne pénzem/pniszem konkurálni az itt élő külföldi/arab/afro egyetemistákkal/vállalkozókkal amíg még itt vannak.
Akikre pedig gondolok és szinte már mind külföldön él az kb. ez a kategória:
Szóval olyan, mintha minden szép nő elmegy ebből az országból. Ti is ezt érzitek?
Szolgálati közlemény: Minden kép nyilvánosan használható stock fotó illetve reddit-es publikusan osztható kép. Köszönöm.
"Règen minden jobb vót"
By Józsi bà 64
God level100 incel
Kicsit egyugyunek tunik a kerdes meg a kerdezo is, de van benne nemi igazsag.
2012 korul nyilt meg a legtobb unios orszagban a szabad munkavallalas.
Tobbszazezer fiatal ment ki, ertelem szeruen kb fele nonemu.
Kedves kérdező!
Légyszíves irj egyetlen indokot, hogy.miért kellene otthon maradnom!
(Esetemben hazamennem)
Csak egyetlen egyet!!!!
#15: Nem mindenki hajszolja a pénzt, mint te. Inkább te kérdezd meg ugyanezt csak tagadó értelemben az itthon maradottaktól!
"Mondj egy okot, hogy eddig miért nem mentél ki külföldre és ha nem tervezed most sem, akkor miért?"
"Tobbszazezer fiatal ment ki, ertelem szeruen kb fele nonemu."
Több férfi ment ki, mint nő.
Nem hiszem, hogy mind külföldre mentek volna.
Egyszerűen sokan megállapodtak, akár szültek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!