Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vidéki 40-es gyári munkás pasiknak már beharangoztak ismerkedés terén, mert ilyen idős korban már minden nő a nagyvárosi lakástulajdonos pasikat keresi?
20 az igen neked is remek az értékrended hogy csak ezek számítanak
Amúgy egy egyszerű melós hol kapna 400 at? 150 nettó inkább ha hajt rendessen
Mintha csak étteremben lehetne egészségesen enni...mérnök szomszédom falura költözött, a feleségével saját kertben termelnek és főzik meg eggyütt (a gyerekük meg busszal jár suliba)
Szóval ha találhatnak normális nőt akkor miért tartanának ki egy ilyen felszines alakot mint a 20as
21
Nem tart ki senki! Nem keresek sokat (netto 550) de nem kell tartani
Netto 150 re nem adnak csokot, se semmilyen hitelt..
21
P.S.
Te összejonnél duci nővel? Naugye! Akkor szép kis értékrended van! Felszines vagy!
23 miért ha más is az akkor kevésbé gáz hogy felszines vagy?
Ha meg tudod magadnak teremteni akkor mit számít a pasi fizetése?
Tudod nem lehet mindenki nő, hogy megéljen a testéből
24
Mint irtam, dolgozom, bar nem keresek sokat, netto 550 ma az atlag a diplomások között...
Magamat eltartom, de mast nem fogok, ezert kell a pasinak is minimum ennyit keresnie!
Egyebként, én a saját reszemet kifizetem a wellnes/vacsi/mozi/szinház/fesztivál/koncert stb.re! Te kitudod a tiédet? Csak kerdezem!
@24
Egy szóval sem írta, hogy a testéből él! Annyit vár el, amit nyujt is! De, mint tudjuk, minden nő k*rva, aki nem áll le az életben semmit el nem ért gyárimelóssal!
27, 28
Vagy megfelelő férfival vsgyok egyutt, vsgy nem vagyok senkivel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!