Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vidéki 40-es gyári munkás pasiknak már beharangoztak ismerkedés terén, mert ilyen idős korban már minden nő a nagyvárosi lakástulajdonos pasikat keresi?
Barátom elárulom hogy vidéki gyári munkásként engem huszonévesen sem vesznek emberszámba a nők.
Látni az undort az arcukon ha megtudják hogy csak egy szimpla melós vagyok.
Sőt a szintén sori melós nőknek is mérnök informatikus pasi kell csak.
14
Barátom elárulom hogy vidéki DUCI NŐKENT engem huszonévesen sem vesznek emberszámba a FÉRFIAK.
Látni az undort az arcukon ha megtudják hogy DUCI vagyok.
Sőt CSÓRÓ PASIKNAK is VÉKONY NŐ kell csak
Ha igaz lenne, akkor egyetlen gyári munkásnak sem lenne családja.
40-es gyári munkás férfi vagyok, és odafigyelek az alkatomra és a megjelenésemre. A hobbim pedig nem az, hogy minden nap hulla részegre csapatom magam egy kocsmában. Ennek köszönhetően mindig van kapcsolatom. Lehet lepontozni, de a nők többségét az érdekli, hogy ne egy igénytelen naplopó legyél, és adj a személyes higiéniádra. Én azt tapasztaltam, hogy nem érdekli őket a munkád, ha teljesen normális vagy kívül-belül.
16. Pedik a gyk-n azt hallottam, hogy a vékony nők nem kellenek ám senkinek! Az életben meg ha egy nő elárulja hogy 52kg, minden férfi álló f*sszal nyálcsorgatva fut utánna. Jó, tudom a gyk egy másik univerzum.
Ne gondold hogy a nőknél nem ez van! Egy átlag vagy az alatti nő is magánál jóval magasabb szintről akar választani, és az a vicces, hogy hisznek is benne hogy nekik az JÁR. Tehát itt globális önértékelési zavarról beszélhetünk, mert az emberek túlgondolják önmagukat. Pont ezért van az hogy a férfiak többsége nem tesz energiát az ismerkedésbe, ugyanis a nők nagyrészéről lepattannak. Majd azon sem kell csodálkozni, hogy minél hamarabb meg akarják dugni, mert hogy addig ütik a vasat amíg meleg. A nők meg azért dugnak fűvel-fával, mert gyakorlatilag ma már erkölcsről nem beszélhetünk, és a jelentkezők száma is végtelen. Duci nőként is bármikor lehet sikered, csak valószínűleg jóval magasabb szintről képzeltél el magad mellé valakit. Azok a pasik meg sokkal jobb nőket döntenek meg futószalagon.
16 Nem a kövér gyári munkás nőknek is derogál elmenni a melós kis szuzukijával lángosozni vagy kifőzdébe.
Ők is a teszlás mérnökkel akarnak luxszuséttermekbe járni.
Pedig a melóssal felvehetnék a csokot, és nevelhetnék a következő melós nemzedéket, akik kitermelik majd a diplomások fizetését
19
Én jobban szeretem az ettermet, egeszseges etelekkel. Nem igazán szeretem eltömködni az arteriáimat!
Es annak is jobban örülök, hogy a mérnök párom keres annyit, hogy nem kell 4 gyereket szülnöm azert, hogy csaladi hazhoz jussunk, és az is nagyon klassz, hogy gyerek után nem kell visszarohannom dolgozni, mert te csak netto 400ezret tudsz hazahozni! A biztonsagos autót is jobban szeretem, amivel ha csattanunk, tuléljük a gyerekekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!