Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 3 társkeresőn ezek a statiszti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

3 társkeresőn ezek a statisztikák jónak számítanak?

Figyelt kérdés

Tinder, Badoo, Facebook társkereső.

Összesen 55 match, 46 like.

Átlagos számok ezek?

29F

2022. okt. 21. 07:13
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Szép kamu számok :)
2022. okt. 21. 09:55
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
EZt nem így mérik lehet 10000 likeom is ha nem találom meg életem párját. Ellenben elég egy is ha megtalálom
2022. okt. 21. 10:15
 13/14 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy én sem találom, pedig benéztem az ágy alá is. Fel is hívom anyukámat és főzetek vele finom húslevest attól majd megnyugszom. Addig meg megyek tinderezek picit.
2022. okt. 21. 11:03
 14/14 anonim válasza:

Attól függ mennyi idő alatt, meg persze az is, hogy a like-ok, match-ek mögött lévő egyének milyen nívót képviselnek.

Mennyi közülük a rusnyaság/ közepes / szép dögös nő

De ha még szép is kérdéses, hogy mennyire érdekes a személyisége.

2022. okt. 21. 11:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!