Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális? Már zaklat ?!?

Figyelt kérdés

Találkoztam ár napja egy nagyon régi ismerősömmel ,max.1 órát voltam vele ,beszélgettünk. El köszönéskor megöleltem ,másnap zaklatott reggel fél 6 óta ,de már este nem válaszoltam mivel én nem akartam tőle semmit,ugyan úgy viselkedtem mint másik férfi haverommal,másik se gondolt eddig bele többet.

Másnap reggel fél 6 óta telefonon is mindenhol zaklatott ,hívott ,sms-eket írkált. Szerintem ez zt hitee akarok tőle valamit agy együtt vagyunk én nem tudom .... Meg írtam neki du. 4 körül ,hogy hanem hagy békén fel fogom jelenteni mert nem normális amit művel,tiltó listán van a száma is de csak nem hagy békén . Elvileg én mutattam felé mást ... amit kötve hiszek,akkor a többi férfi ismerősöm miért nem hiszi azt mint ez a szerencsétlen ? Már elnézést a szó használatért de szerintem a srácnál valami hatalmas problémák lehetnek . A Segítséget és a válaszokat előre is nagyon szépen köszönönm !!! n29

2022. okt. 20. 11:57
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
A tiltas jo otlet volt, engedd el, majd lekopik. Ha nem, rendorseg. Mas mi sem tudunk segiteni
2022. okt. 20. 12:00
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen, tiltás mindenhol és ne reagálj.
2022. okt. 20. 12:03
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
Mit kell mindenkit ölelgetni? Főleg írtad nagyon rég látott ismerős kategória...akit általában nem ölelget senki. Biztos többet látott bele , eldurrant a gatyában és most ezt az élvezetet hajszolja, mert megölelted. Tekintsd levegőnek és ennyi, majd megunja, ha már nagyon zavar, akkor szólj valami barátodnak, aki lekoptatja vagy ha ilyen nincs, akkor szólj a rendőrségen, hogy zaklatnak, de ez kevés lesz a rendőrségen zaklatás címszó alatt, hogy foglalkozzanak vele. Sajnos a rendőrség már csak, akkor foglalkozik mindennel, ha nagy a baj (bántalmazás, verés, gyilok, de ugye ez számodra egyik se jó opció), viszont beijesztheted, hogy feljelented, ha nem hagyja abba.
2022. okt. 20. 12:18
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem én öleltem meg őt ő engem...de akkor is ....más is megölelt ilyenre még soha se volt precedens ....nekem ez itt valami nem oké ... Kössz azért
2022. okt. 20. 12:22
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is jártam így régi ismerőssel. Könyörgött, írogatott, húgomnak írt. Letiltottuk, eltűnt.
2022. okt. 20. 13:14
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
Nem fekudtel le vele veletlen?
2022. okt. 20. 15:12
 7/8 anonim ***** válasza:
0%

A hiszti krisztik ezt érdemlik!

Zaklatást.

2022. okt. 20. 21:54
 8/8 anonim ***** válasza:

Jó csaj lehetsz ha egy öleléstől eldurrant a tőke és most zaklatni kezdett.

Rendőrségnek szólj.

2022. okt. 21. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!