Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Erdemes lenne most egy kicsit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Erdemes lenne most egy kicsit visszautasitonak lenni vele?

Figyelt kérdés
Egy sraccal honapok ota kavargatunk, es mar kb olyan mintha egyutt lennenk. De nem vagyunk egyutt es kb ki van mondva hogy massal is lehet barmit csinalni... Nekem most az lenne a vagyam hogy meg mindig nem vagyunk egyutt, de egyikunk se csinal massal semmit... Az a baj, hogy szerintem nagyon evidensnek vesz mar engem, es azon gondolkodom hogy most elkezdem lemondani a talakozokat meg lassan valaszolok. Ha rakerdez akkor elmondom neki hogy vagy csak en vagy szeretnem megszakitani a kapcsolatot... 22L
2022. okt. 20. 08:36
 1/8 anonim ***** válasza:
89%
Neki csak üritő vagy, de próbáld meg legalább megérted majd
2022. okt. 20. 08:37
 2/8 anonim ***** válasza:
94%
Ezaz, játszmázz csak, mert attól minden jobb lesz.
2022. okt. 20. 08:42
 3/8 A kérdező kommentje:
Igen 1es sajnos a lelkem melyen tudom.... De inkabb most torom ossze magam, mint amikor o talal valami jobb csajt es ugy dob ki engem... Talan jobb ez igy. Es bevallom egy kis eselyt latok ra hogy belemegy.. :(
2022. okt. 20. 08:47
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem rögtön lehetne ugrani ahhoz, hogy elmondod hogy vagy csak te vagy kapcsolat megszakad. A többi lépés előtte csak időpazarlás, a sajátodé ráadásul. Ha jelentesz neki annyit akkor úgyis azt mondja, hogy oké, de ha nem, akkor az se zavarná hogy lemondasz egy találkozót/lassan írsz vissza, mert úgyis van más.
2022. okt. 20. 08:48
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha olyan srác (...) kell, aki a játszmázásod miatt akar veled lenni, akkor hajrá. De elárulom, hogy a felelősségteljes, boldog felnőtt élethez és párkapcsolatokhoz az őszinte magatartáson át vezet az út. Már ha van egy kis erkölcs az emberben.

Rövidtávon mindig könnyebb játszmázni, tagadni, elfojtani, manipulálni, ledominálni. Ez hosszútávon kiégés, lelki megnyomorodás forrása. De aki megtapasztalta, már tudja, hogy a hosszú távú lelki béke, boldogság először fájdalmas önismereti felismerések, beismerések, ególegyőzés, felelősségvállalás és asszertív, őszinte hozzáállás függvénye.

2022. okt. 20. 08:55
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Kellet neked ez a patkany... ilyenekre buktik..
2022. okt. 20. 09:06
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Buktok**
2022. okt. 20. 09:07
 8/8 anonim ***** válasza:
83%

Sajnos ahhoz hogy egy ilyen szituációból fel tudj állni elég erős önbizalom kell amit meg kell tanulni kiépíteni.

Hitel az ilyen pasik közül kuka az összes... Most hogy ha mondod neki hogy csak veled csinálja lehet hogy az úgy lesz de attól függetlenül ki tudja mi megy végbe az agyában. Ilyen pasikra teljesen felesleges pazarolni az idődet. Csak tönkre tesznek meg lábtörlőnek használnak. De ha te szeretnél átesni ezen az egész folyamaton akkor hajrá csak majd ne csodálkozz ha pár hónap múlva pofára esés lesz belőle.

2022. okt. 20. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!