Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy chadnek egy fotó is elég hogy pörögjön a tinder?
Figyelt kérdés
Ha mondjuk csak egy kép van az álláról? Akkor is minden nő jobbra húzza?
Női profilra még kép nélkül is naponta többszáz pasi ír rá
2022. okt. 19. 19:26
11/18 anonim válasza:
#10 a sík gyökér csak a hasonló szintű csajnál befutó. A "majd minden nőt" csak az akinek a külső mellett a buksijába is szorult valami.
13/18 anonim válasza:
#12 ez nem fellépés csak egy pózerkedő műmájer 😅 Bejön a hasonló agyi szinten lévő libáknak, golddiggereknek, normális nő kioffolja.
14/18 anonim válasza:
a "reménytelen eset" mellett a te arcképedet kellene feltüntetni, és ezt nem társkeresési szempontból értem :)
15/18 anonim válasza:
Ha ennyi lenne bárki bérelhet akármilyen kocsit 1 órára , hogy feszengjen előtte :D
16/18 anonim válasza:
Inkább egy teljes alakos kép valami egzotikus nyaralóhelyen. Akkor elég, ha annyit ír rá a csajra, hogy "na csá" vagy "ne húzzuk egymás idejét, sex?" és meg a visongatás, hogy "jajj, milyen romantikus pasiii".
17/18 anonim válasza:
#16 egy golddiggernél, egy libaagyúnál biztos elég, normál is nő már a pózerkedős kép alapján kioffolja
18/18 anonim válasza:
Én mondhatni "Chad" vagyok, de attól még baromira nem elég, nagyon aktívan tennem kell azért, hogy mindig legyen partnerem. Rendesen fel kell építeni a tökéletes profilt, és kialakított stratégiák mentén haladni bizonyos lány típusok esetében. A statisztikára kell menni, nem leragadni ott ahol nem működik. vagy akadozik a beszélgetés, hanem menni tovább. Sok idő és energia, és nem mellesleg sok pénz is, még akkor is ha 10/10 pasi vagy a nők nagy részének a szemében. Nekem egyelőre még így is megéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!