Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a "részeg" tinderes képeim sokkal jobbak?
Figyelt kérdés
Azt vettem észre, hogy amikor csak úgy spontán lőtt egy haver rólam egyetlen képet azon is sokkal normálisabb fejem volt. Mint amikor pl. egy délután elterveztem, hogy direkt tinderre csinálok fotókat és megkértem a testvéremet, hogy fotozzon le. Pedig jól azokon jól kiöltöztem a hajam is be volt állítva. Látszik hogy a kezemet sokszor nem tudtam hova tenni meg ilyenek.2022. júl. 4. 23:49
1/7 A kérdező kommentje:
A részeg alatt nem a hányásba fekvős berúgósra kell gondolni!
2022. júl. 4. 23:49
3/7 anonim válasza:
Mert részeg vagy még, mikor ezt kijelented.
4/7 anonim válasza:
Jobbak? Ki szerint..? 😁
Amúgy lehet hogy lazább, és vidámabb vagy. Talán ezert
5/7 anonim válasza:
Tipp: ha iszol még egy kicsit, a többi képedet is jobbnak fogod látni.
6/7 anonim válasza:
Lehet kurv ásabban nézel ki ittasan.
7/7 anonim válasza:
Lazább vagy azokon a képeken, nem tűnsz olyannak mint akit anyuci a falhoz állított a fotó erejéig egy "jobb élet reményében". Nem kell kiöltözni csak csináljatok spontán de mégsem részeg képeket. Problem solved.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!