Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnél olyan sráccal aki havonta 6-7 mdma-t fogyaszt el?
Havi 6-7 nem, akkor minden pentek/szombat ebbol all, meg kenyen szetcseszte a szerotonin szintjet. Havi 1 meg oks lenne de nem orulnek, inkabb 2-3 havonta 1 alkalom. Es nem csak a drog miatt nem prulnek, hanem mert nincs szuksegem olyanra, aki folyton bulizni akar. Ha buli nelkul ekizik az meg duolan szomoru.
Mondjuk szerintem a xar drogos eros tulzas. Ok, a havi 6-7 tényleg kicsit tulzas, de szerintem az is maradi felfogas, hogy valaki alkalomadtan fogyaszt valamit = xar elettelen drogos, semmirekello szipus, aki ossze-vissza tenfereg meg agressziv a cucctol. Kozben meg sokszor az ellenkezoje, en mostanaban sok olyan jol szitualt emberrel ismerkedtem meg, akikrol kiderult, hogy alkalomadtan ekiznek vagy spuriznak.
Olyan nő, aki nem él ilyenekkel nem bírná lelkileg. Hisz módosítja a tudatod, amit egy "tiszta" ember nem bír követni.
Sexben is a minőség sokkal kevesebb, aki nem használó érzelmes benne.
Ha csak a pénzed kell neki, talán kibírja...
Aki használó szintén, az tuti összejönne veled, de nem miattad, csak a cucc miatt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!