Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 35 feletti férfiakat általános...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

35 feletti férfiakat általánosságban mennyire zavarja, ha a nő 15 évvel fiatalabb?

Figyelt kérdés
2022. okt. 17. 15:24
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
86%
Nagyon zavarna. Más korosztály, más stílus, más zenék, más viccek, máshogy szocializálodott, más világban nőtt fel. Kb minden más. És nem érdekel az h mi történt a suliban. Ahogy az sem, h apu-anyu eltartja és érzelmileg még rajtuk van. 25 alatt nem kezdenék nővel.
2022. okt. 17. 18:03
 12/24 anonim ***** válasza:
Akit elkap a kapuzárási az direkt erre hajt.
2022. okt. 17. 18:46
 13/24 anonim ***** válasza:
57%
#11: Szerintem is ultragáz, mikor te a Donaldkacsán nőttél fel, ő meg a Naruto-n. A hideg is kiráz, mikor arra gondolok, hogy mondasz neki valami 2000-es filmet és ő csak a remakejét látta és elkezdtek beszélgetni róla és olyan ultrakínos pillanatok alakulnak ki... Arról nem is beszélve, hogy állandó puskaporos hordó lesz a kapcsolatban, hogy neked volt MSN-ed meg TeveClubos fiókod, viszont nem tudsz kellően lelkesedni a TikTokért és a Snapchatért.
2022. okt. 17. 23:56
 14/24 MolotovPunk ***** válasza:
74%
Az igazi nő számomra 25 éves kor felett mondható. A 20 éves inkább csak csaj még.
2022. okt. 18. 00:08
 15/24 anonim ***** válasza:
45%
Jaj, a 13-ason de jót nevettem, és valóban így van. Bár én nő vagyok, de sok évvel fiatalbbal én sem jönnek össze, hiába próbálkoznak. Más világ, de nem kizart, hogy valakinél működjön.
2022. okt. 18. 07:42
 16/24 anonim ***** válasza:

Engem már nem zavar, - na...

F48.

2022. okt. 18. 08:01
 17/24 anonim ***** válasza:
75%

13 - Látszik milyen beszűkült vagy, ha szted csak ezek az általad felsorolt dolgok az ütközőpontok. Ja, am képzeld, nekem pl még a Pokolgép a zene, és nem Azariah. És én még szeretek magyarul beszélni, nem "krindzselni" meg "krássozni". Nálam az élő beszélgetés, éttermezés, koncertezés prioritásban van a messengerres kocka "beszélgetésekkel" szemben. Nekem a bokám nem lóg ki a nadrágból és lányoknál sem díjazom h kukás-zsák ruhákban járnak meg nyakigzokniban. Azt sem preferálom ha zöld a haja. Ezek mind generációs eltérések, amiket persze leszrhatsz ha csak dugásra kell a lány és kihasználod...de ha komolyan veszed, akkor ezek hosszú távon igenis töréspontok.

Folytassam még h mi a különbség egx felnőtt ember és egy kislány között? 12 éve dolgozom, és nem egy mostoha-kislányt keresek, akit én nevelgetnék meg tanítanék az életre, hanem érett nőt.

De nyilván neked csak kihasználásra kellenek a lányok, ezért nem számít neked ez az egész....

2022. okt. 18. 09:07
 18/24 anonim ***** válasza:
0%

#17: Nem egy tinitől hallottam, stílustól függetlenül, hogy még a 80-as, 90-es évek zenéi voltak az igaziak. Hallottam nem csak rockertől, hanem discos embertől is, hogy a tüctüctől kirázza a hideg, ezért retro bulikba jár, de ott sajnos csak idősebbek vannak, de deszkás, rapper csajok is beszélgettek már a villamoson, hogy ő ilyen nyomorékokat nem hallgat, mint a Busta meg a Missh, Tupac még színvonalat képviselt, aztán volt vagy 15 éves a csaj.

Olyanra sem egy lány panaszkodott, hogy ahelyett, hogy átmenne hozzá vagy elmennének valahova, webcamszexelni akar, meg suliban semmit nem beszélgetnek, Messengeren meg fossa a szót a gyerek.

A ruházattal szemben toleráns vagyok, illetve szeretem az extrém stílust, beleértve a zöld hajat, ebben különbözök tőled. Amúgy nem csak mostaniaknak van ilyen haja, az én időmben attól rázott ki a hideg, mikor a csaj tök kopasz volt és csak taraja volt, az már túl extrém. A mostaniak viszont nagyon adják. A cosplayer lányok is bejönnek.

Az pedig, hogy érvként hozod fel, hogy 12 éve dolgozol olyan nagyon megmondóemberesen hangzik. Mintha kicsit a frusztráció beszélne belőled és visszasírnád a fiatalságod gondtalan, lébecolós részét, amikor még nem kellett. Mintha nem jött volna be a karrier úgy, ahogy eltervezted, mintha másképp képzelted volna magad ennyi idősen, mint ami megvalósult.

2022. okt. 18. 17:09
 19/24 anonim ***** válasza:

Ha vki nem ért veled egyet akkor jön ez a gagyi ezo pszicho bullshit, ez gáz

Amiket meg írsz, azt én nem tapasztalom. Kivételek biztos vannak de csekély. Ezt kár is vitatnod.

2022. okt. 18. 17:46
 20/24 anonim ***** válasza:
64%
az meg megint egy dolog h mit mondanam neked (amit hallani akarsz) meg ettől függetlenül mi a valós gyakorlat. Akárhogy játsza egy 18 éves a nagy felnöttet, akkor sem az. Ha te ezt beveszed, akkor sajnállak
2022. okt. 18. 17:48
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!