Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lenne érdemes tömegközlekedési eszközön megszólítani egy lányt?
Maximum egy hosszabb buszos vonatos úton tudnál ismerkedni.
Reggel a tömött 3-ason biztos hogy nem.
Nőként nem tudok neked tippeket adni, pedig párszor már kezdtek velem vonaton de csak beszélgetésig jutottunk, bár egyik sem jött be úgy hogy megadtam volna az elérhetőségem. Maximum kellemes társalgásnak vettem.
Szóval szerintem rossz helyen keresgélsz. Inkább munkahely, net, tanfolyamokon tudsz ismerkedni eredményesebben szerintem.
De ha ronda vagy akkor ronda lanyokhoz mész majd oda?
Másképp bele se kezdj!
Úgy tudsz élőben ismerkedni, hogy ismerkedsz. Nem is hitted volna, ugye?
Tehát ne azt csináld, hogy fél percig nézed, aztán ha a csaj nem menekül le a buszról pánikszerűen, akkor odamész, és elkéred a számát. Ez a 100% kudarc receptje.
Buszon akkor tudsz ismerkedni, ha valakivel rendszeresen találkoztok. Mondjuk munkába menet távolsági járaton. Először csak köszönsz neki, kicsit mosolyogtok egymásra, mellé ülsz, bemutatkozol, elkezdtek beszélgetni, pár beszélgetés után felveted, hogy lenne-e kedve máshol is összefutni, számot cseréltek.
Ez a recept. A buszt tetszés szerint cserélheted étkezőre a munkahelyen, osztályra, konditeremre, meg bármire. Egy a kulcs: nem egyszer az életben látjátok egymást, hanem rendszeresen találkoztok. Megismeritek egymást egy kicsit.
Úgy csak a filmekben jön be a dolog, hogy odalépsz egy idegenhez. A való életben nem sok esélyed van, hogy elsőre pont sikerül megtalálni a közös hangot, a szimpátia is kölcsönös, és szingli is a csaj, meg akar is ismerkedni, és legalább egy számcseréig eljuttok. Főleg nem egy 5 perces utazás során.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!