Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lehetett itt ismerkedni kb....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetett itt ismerkedni kb. 2010-2013 között?

Figyelt kérdés

Azért kérdem, mert most lehet. Ha akkor is lehetett, mert volt sok fiatal, akkor nagyon sajnálom, hogy nem néztem be ide. :D :D :D

Kb. 2015 óta vagyok de inkább csak technikai, tudományos kérdéseket tettem fel. Ha tudtam volna, lehet már akkor velem csalják meg a férjüket 40 feletti nők.

2022. okt. 11. 22:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Bár akkor konkrétan nem volt engedélyezve az ismerkedős kérdés (az úgy hol volt, hol nem, sokáig agyaltak, mígnem kialakult a mostani kategória, ahol lehet ismerkedős kérdést kiírni.), de válaszokból meg privátokból ki lehetett indulni akkor is, meg bármikor is. Sőt, hát ugye egyre gyorsabban ürül ki az oldal, válio érdektelenné a gyakori.
2022. okt. 11. 22:57
 2/11 anonim ***** válasza:
0%

"Bár akkor konkrétan nem volt engedélyezve az ismerkedős kérdés"

2010-2013 kozott engedelyezve volt. Sot, volt Gyakoris Chatzy-szoba is :)

38F incel

2022. okt. 11. 23:55
 3/11 anonim ***** válasza:
Akkor tényleg lehetett, most már csak trollok vannak itt.
2022. okt. 12. 00:09
 4/11 anonim ***** válasza:

Ebben az a szomorú, hogy annyi itt a troll, hogy néha ha teljesen őszintén beszélek, akkor is azt hiszik, hogy troll vagyok, mert egyszerűen nincs ilyen pasi. (pedig nem is mondok nagy dolgokat, csak inkább belső tulajdonságokat)

2022. okt. 12. 00:12
 5/11 anonim ***** válasza:
#4: Mondani bármit lehet, a nőknek ha igényük támad kapcsolatra, akkor fényképlapozgatással vagy élőben keresnek valakit.
2022. okt. 12. 00:16
 6/11 anonim ***** válasza:
Ha véletlen kiderül a válaszodból hogy lány vagy, rögtön annyi privátot kapsz hogy úristen. Bármelyik rovatban, bármelyik kérdés alatt. 2010 környékén én nem voltam még itt, de olyan 2015 körül már igen, és nem emlékszem hogy ennyi ilyen lett volna.
2022. okt. 12. 04:37
 7/11 Hans Pötterman ***** válasza:

Igen, asszonyt is 2013ban ismertem meg itt

" Bár akkor konkrétan nem volt engedélyezve az ismerkedős kérdés (az úgy hol volt, hol nem, sokáig agyaltak, mígnem kialakult a mostani kategória, ahol lehet ismerkedős kérdést kiírni.), "

Akkor még egybe volt ömlesztve minden :D szerelem/szex kategória egyben,abba voltak az ismerkedős kérdések is. Hiába elvileg nem volt engedélyezve, mégis tele volt az oldal velük. Több mint a mostani külön arra kitalált kategóriában.

2022. okt. 12. 06:54
 8/11 anonim ***** válasza:
Kérdező, bearanyoztad a napom, de kár, hogy elkerültünk egymást :-)
2022. okt. 12. 08:55
 9/11 anonim ***** válasza:
#2 várjunk csak, te azon fent voltál?
2022. okt. 12. 12:46
 10/11 anonim ***** válasza:

Sokkal könnyebb volt, az enyhe tiltás ellenére is, és igen, volt az a chat szoba, még GyK-s találkozót is szerveztek, persze abból soha nem lett semmi, ha jól tudom.

F.

2022. okt. 13. 06:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!