Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az incelmozgalom elterjedéséhez lehet köze annak, hogy 2000 és 2010 között minden játékban Chad volt a főszereplő?
Szerintem az lehet a baj, hogy az incelek elfejetették a HESOYAM és BEKKNQV kódokat.
29/YECGAA
Nincs köze ilyenhez!
Annál inkább ahhoz hogy fejlődik az ember. A mai fiatal fiúk magasabbak és vékonyabbak mint a 80-90 évekbeliek! És a világ kegyetlen! Vagyis hiába a mai sracok adottsága, a 30 as könnyen hízó és átlagban 175 magas férfiaknak is alkamzakodni kell! Vagy incelek lesznek.
Én én teóriám szerint az első modern incelek azokból az AFC-kből lettek, akik a 2000-es évek PUA mozgalmaiban nem tudtak fejlődni. Az AFC kifejezés az "átlagos frusztrált csávót" jelenti. A magyar fordítás jó, mert az angol eredeti is az AFC mozaikszóval van rövidítve.
Szóval ezeknek az AFC-nek a PUA nem jött össze, és a csalódástól még mélyebbre kerületek - így jelentek meg az első incelek, akik a sikertelenségüket ideológiaként élik meg.
nagyon kevés játékkal játszhatsz, ha szerinted mindnek chad a főszereplője
ezek után csodálom, hogy a half-life-ról egyáltalán hallottál
Én már megijedtem, hogy az Anti Fitness Club-os srácok lettek az első incelek...
Szerintem simán az internet miatt "terjedt el" ez is (bár itthon a gyakorisokon kívül a kutya nem tudja kik ezek). Régebben is voltak megrögzött agglegények, vagy szlengesen lúzerek. Csak a net előtt nem találtak egymásra. Manapság ha egynél több embert érint egy probléma, akkor simán alapít valami online csoportot. Régebben erre nem volt lehetőség.
Még valami. Már írtam róla, de a 2009-es Resident Evil 5-ben is egy Chad a főszereplő, mert pont úgy néz ki, mint azok a pasik, akiket az incelek Chad-nek hívnak:
Chris karaktere azonban nem lehetett táptalaja az incel mozgalomnak, hiszen ő a játékban a kitartást, a bátorságot képviseli, meg azt, hogy az ember ne adja fel.
Valószínűbb a PUA teória, amiről a #7-es kommentben írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!