Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Havi nettó 700as fizuval egy átlagos sracnak már lehet
esélye egy ilyen lánynál?
11/35 A kérdező kommentje:
10. Tehát azt állitod h minden kérdés amiben szerepel a nettó szó ebben a kategoriaban tőlem jön grat.
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
hol élsz, hogy eszedbe jut, hogy nettó 700 elég lehet?
neki EGY posztján EGY ruhadarab kerül ennyibe, egyéb dolgairól nem is beszélve...
ha nem akarod leírni itt, írd meg privátban, hogy hogy jutott eszedbe, hogy elég lehet
2022. okt. 11. 16:19
Nézd a táskáját mennyibe kerül.
2022. okt. 11. 16:24
Persze, hogy te vagy.
Mindegyiknél ugyanaz a semmitmondó nettós kérdés, más-más nőkre kicserélve és minden esetben instagramos elérési lehetőséggel.
Szánalmas...
2022. okt. 11. 16:25
A 9-es válaszomban leírtam, hogy mennyit "ér",az, hogy szerencsés volt, és szépnek, jó genetikával született, nem jelent nálam semmit. Van valami különös képessége, ami másnak nincs? Gondolom nincs, tehát ő is csak egy ember a sok közül, számomra ennyi, csak egy a sok közül, aki, ha pl. előttem állna a pénztárba, még mindig a kiba..ott péncátrcájával szarozna, miközben a pénztáros már az én cuccaimat tenné a csomagoló térre, de még ennek a "csoda csajnak" lennének útban a cuccai.
2022. okt. 11. 16:26
Nem néztem meg a képet de ha aranyásó instacica nő kell akkor átlagos paskiént is van esély de leginkább akkor, ha baromi gazdag vagy. Nettó 700 az így Magyarországon jó pénz eléggé de a gazdagságtól messze van.
2022. okt. 11. 16:31
Szerintem ez tőled függ. Ezer ilyen nő sétál az utcán. A maskara alatt ugyanolyan átlagos ő is, mint a legtöbb. Vagy más szavakkal ugyanolyan büdöset sz@rik. Nőt/ pasit bárki, bárhol, bármikor találhat. Nekem is összejött, pedig egy undormány rém vagyok. Mégis volt valaki akit megfogtam így is. 🤗
2022. okt. 11. 16:33
7
Ilyen butasagot ne irj. Egy mezei senior szoftverfejleszto atlagfizetese 1.5 millio itthon es az nem is szamit soknak manapsag. Nagyon sokan keresnek 7-10 milliot itthon meg meg tobbet is.
Amugy meg nezhetsz jol is ki es akkor nem kell ennyit keresned es akkor is le fog veled allni egy ilyen szintu no. Meg persze vannak ronda nok is, azoknak csak a legalja jut. Ugyhogy lehetoseged van sok.
2022. okt. 11. 16:38
Stolivia apuja NER-közeli vállalkozó, szóval ne is álmodozz. Gucsi öve többet ér, mint amennyi a havi fizud, egy Lady Dior táska meg, amiből neki ahogy látom több is van, úgy 5ezer eurónál kezdődik.
2022. okt. 11. 16:38
A kapcsolódó fiókok is elég beszédesek! :D Már boccs, de nekem ez a műmájer világ a milliárdos apucikkal az élen, nem valami vonzó, és most még finoman fogalmaztam.
2022. okt. 11. 16:51
Kapcsolódó kérdések: