Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet az hogy szinte alig lehet jó pasikat látni?

Figyelt kérdés
Ma egész nap dolgoztam, mindenki csúnya,őreg, vagy nő.. de ha megyek valahova akkor is nehéz olyan férfit talalánlni aki jól néz ki.. miér ilyen rondák itt magyar országon a férfiak?

2022. okt. 9. 18:12
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
13%

Ahoz előbb le kellene tenni valamit az asztalra nem gondolod?

Tanulj meg énekelni,legyen ilyen alakod aztán majd lehet hogy lesz valami.

[link]

2022. okt. 9. 19:12
 22/35 anonim ***** válasza:
78%
Én Budapesten élek, itt nagyon sok jó pasi van.
2022. okt. 9. 19:15
 23/35 anonim ***** válasza:
21%

22.

VÉGRE! Eddig bárkinek beszéltem róla, senki nem ismerte a csajt.

2022. okt. 9. 19:15
 24/35 anonim ***** válasza:
11%

24

Na látod mostmár nem vagy egyedül. 🙂

Te honnan ismered?

2022. okt. 9. 19:25
 25/35 anonim ***** válasza:
82%

Kicsit úgy érzem, hogy a kérdés FAKE, és egy faszi írta ki.

De...tény, hogy kevés jóképű férfi van, férfi létemre is azt mondom, hogy kevesebb a "szebb" férfi mint a "szebb" nő.

De annak is igaza van aki azt írta, hogy bizony a nők csak a férfiak 20%-át találják vonzónak jóképűnek.

Ez van.

Ezért is van, hogy ugyanazért a pasiért 4-5 nő is rajong.

2022. okt. 9. 19:43
 26/35 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem is nagyon kevés itthon az igényes, sportos, jóképű pasi. A 20 év körüliek között egész sok van, de nagyon hamar elhagyják magukat. Nyugatabbra sokkal több a jó pasi.
2022. okt. 9. 19:50
 27/35 anonim ***** válasza:
84%

Igaz, amit az utolsó ír.... kevés itthon az igényes, sportos, jóképű pasi.

A nagytöbbség elhízott, vagy csak a tipikus izomtalon "punnyadt", lestrapált típus.

Igénytelenek és hamar megöregednek - ez valószínűleg a kevés pénz + a sok és stresszes munka miatt van.

A legtöbb férfi ismerősöm két állásban is dolgozik.

Kevés idő/energia/pénz jut a sportos, egészséges, kiegyensúlyozott életmódhoz, ami meglátszik a külsőn. Hozzáteszem: nőkén is.

2022. okt. 9. 20:31
 28/35 anonim ***** válasza:
22%
Sajnálom hogy tőlem kell megtudnod, de ha nőként a nőket látod vonzóbbnak, az csak egyet jelenthet.
2022. okt. 9. 21:17
 29/35 A kérdező kommentje:

Nem hiszem hogy bármit le kellene tennem az asztalra hogy helyes pasikat lássak az utcan.. a ferfiaknak kellene magukra oda fogyelniük inkább, de szerintem tesznek rá nagyon hogy milyen a megjelenésük.. azért dolgozom hétvégen mert hétköznap sülba járok..

29# pedig sokszor inkább a nők szebbek ahogy észre vettem és nem vagyok lezbikus

2022. okt. 9. 21:37
 30/35 A kérdező kommentje:
Suliba*
2022. okt. 9. 21:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!