Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hatalmas idomokkal rendelkező hölgyek,számotokra hihetetlen,hogy sportos,jóképű férfi vonzónak tart benneteket?
11. Nem, én nem vagyok beteg se hibbant. Viszont túl sok a hatalmas idomos kérdés, hogy ne tűnjön fel.
Viszont te beláthatnád, hogy feleslegesen vagy itt.
Ha zavar,ne olvasd!Vannak jó regények,novellák,olvasd azokat.
Arra mondd,hogy hibbant,akit ismersz személyesen!
Részemről a téma lezárva.
HANYSZOR akarod meg megkerdezni?
De, fetis, de, dagadtak. De mar kezdek ott tartani hogy nem csak a haj miatt fetised, hanem mert ugy erzed, hogy te, a kisportolt ferfi valami isteni ajandek leszel annak a nonek, mert o el sem hitte volna sosem, hogy egy sportos ferfinak o kellhet. Ez valami megvalto-perverzio? Mi ra a szakszo?
A 14. válaszoló által leírtakat tapasztalom én is.Volt olyan kedvesem,aki először azt írta magáról,hogy undorító a teste.Csak az első személyes találkozáskor hitte el,hogy nekem vonzó.Nem mondom,hogy utána teljesen elfogadta magát,de boldog volt,hogy nekem így tetszik.Sajnos mindenki cikizi a kövéreket,így az önbizalmuk nulla.
A 15. válaszoló hülyeségeire nem reagálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!