Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 25-30 éves lányok, mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

25-30 éves lányok, mennyire zavar titeket a tetoválás egy fiún?

Figyelt kérdés

Nemrég csináltattam egyet, az alkaromon egy idézet, nem túl nagy/hosszú. Tehát, nem arról van szó, hogy ki van varrva a fél karom. Zavarna, nem zavarna, kizáró ok?

Egyebekben, rendes munkám van, sportolok, nem dohányzom, ritkán iszom, úgy gondolom, ápolt is vagyok. Voltak már komoly kapcsolataim is, meg kalandok is, csak nem vagyok akkor annyira taszító.

És nem tervezek újabb tetoválást, csak ez az idézet nagyon tetszett és amolyan motivációt ad mindig.

2022. okt. 4. 09:16
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
79%

Páromnak is van. Ízléses, szép munka, nem zavar egyáltalán, sőt szerintem öltözteti.

Legyél már egy kicsit önazonos és ha már egy tetoválást jó ötletnek tartasz, ne tarts jó ötletnek egy olyan embernek esdekelni, akinek nem tetszik a saját döntésed. Én is szarok azokra az emberekre, akiknek nem tetszik pl hogy szemüveget hordok lencse helyett. Szakadjon meg, magamnak így jövök be, elvárom, hogy egyezzen a stílusunk a párommal abban, hogy mit tartunk vonzónak rajtam.

2022. okt. 4. 12:53
 12/20 A kérdező kommentje:

Nekem tetszik, amit csináltattam és aki ezen fennakad, akkor így jártunk. Amíg nekem nem volt, nekem addig sem volt bajom azzal, akinek van.

Utolsónak: nincs senki konkrét személy, akinek meg kéne felelni ilyen szempontból, tényleg általános jelleggel kérdeztem.

2022. okt. 4. 13:06
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyen idézeteseket elég gagyinak tartom. Facebookos szingli anyák jutnak róla eszembe, akik napi 5-6 idézetet kitesznek.

Homokóra, toronyóra, rózsa, holdra néző vonyító farkas és hasonló tucat tetoválások nem tetszenek.

2022. okt. 4. 13:24
 14/20 anonim ***** válasza:
4%
10-es, nem az a baj, hogy neked nem tetszik, ezt írtam is. Az a baj, hogy prolizol, ami egy rettenet primitív dolog, a magukat értelmiségnek képzelgő taplók sajátossága. Csak szókincs kell hozzá, sokféleképp kifejezheted, hogy nem tetszik a tetoválás: suttyó, alja, igénytelen, primitív, stb. Attól függetlenül, hogy nem értek veled egyet, megfogalmazhatod a nemtetszésed, csak légyszi, ne prolizással, ami a kultúra legalja.
2022. okt. 4. 13:59
 15/20 anonim ***** válasza:
63%
Ja, mert ha azt írom proli helyett, hogy suttyó és alja, az mindjárt más :D
2022. okt. 4. 14:39
 16/20 anonim ***** válasza:
0%
Más. Mert nem sért egy egész társadalmi osztályt, csak azokat, akik taplók.
2022. okt. 4. 15:07
 17/20 anonim ***** válasza:

7 milliárd ember van ezen a bolygón. Igen, valakit biztosan zavar de olyanok is vannak szép számmal akik még egyenesen oda is vannak érte. Nekem is van, nem is egy, úgyhogy engem biztosan nem zavarna. Tetoválás téren nekem egy dolog tudja szúrni a szemem. Ha valaki értelmetlen divat tetkót csináltat aminek semmi jelentése, csak hát jól néz ki még, hát mindenkinek olyan van... Soha nem értettem ennek mi értelme. De ha valaki olyasmit varrat magára, aminek fontos jelentése van a számára, egy emlék vagy bármi hasonló akkor engem az sem zavar ha a fél teste tele van varrva.

Amúgy nem bánásból, de miért csináltattál tetkót, ha utána ennyire félsz attól, hogy mit szólnak hozzá az emberek?!

2022. okt. 4. 17:16
 18/20 A kérdező kommentje:

Ha tényleg félnék tőle, nem csináltattam volna.

Nem hirtelen felindulás volt, már hónapok óta gondolkodtam rajta. És mérlegeltem mindent, többek közt azt is, hogy lehet, valakinek nem fog tetszeni.

Ennyi. Nem félek semmitől, de nem is dugom homokba a fejem, hogy tudomást sem veszek arról, hogy valakit ezzel mondjuk kizárok a lehetséges barátnők közül.

Nekem megtetszett ez az idézet, ráadásul, olyan nyelven van, amit most tanulok és nagyon szeretem a nyelvet is (nem tucat nyelv).

2022. okt. 4. 19:38
 19/20 anonim ***** válasza:
Szerintem egy idézetrettenetesen klisés és prolis. Ha ki lennél varva, de az egyedi lenne, az sokkal kevésbe zavarna mint az ilyen divat, tömegtetkók.
2023. jan. 2. 15:12
 20/20 anonim ***** válasza:
... és egy újabb suttyó, aki prolizik.😒
2023. jan. 2. 18:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!