Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 25-30 éves lányok, mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

25-30 éves lányok, mennyire zavar titeket a tetoválás egy fiún?

Figyelt kérdés

Nemrég csináltattam egyet, az alkaromon egy idézet, nem túl nagy/hosszú. Tehát, nem arról van szó, hogy ki van varrva a fél karom. Zavarna, nem zavarna, kizáró ok?

Egyebekben, rendes munkám van, sportolok, nem dohányzom, ritkán iszom, úgy gondolom, ápolt is vagyok. Voltak már komoly kapcsolataim is, meg kalandok is, csak nem vagyok akkor annyira taszító.

És nem tervezek újabb tetoválást, csak ez az idézet nagyon tetszett és amolyan motivációt ad mindig.

2022. okt. 4. 09:16
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
8%
A nők többsége oda van a tetoválásért.
2022. okt. 4. 09:34
 2/20 anonim ***** válasza:
82%
Őszinte leszek, nekem kicsit prolisak ezek a tetovált idézetek, nem tudom, minek ilyet felvarratni magára az embernek, ennyi erővel a telefonodba is felírhatod, és ott olvasgathatod, ha motivàcióra van szükséged. De senki nem tökéletes, nem gondolkodunk egyformán, nem kizáró ok, csak szimplán nem tetszene.
2022. okt. 4. 09:43
 3/20 anonim ***** válasza:
53%
Taszít, prolis, közönséges.
2022. okt. 4. 10:01
 4/20 anonim ***** válasza:
79%

Reggel mikor felkelsz , belenèzel a tükörbe , látod: "hass, alkoss, gyarapíts, s a haza fényre derül"

Így a napod is már mindjárt mennyivel jobb , hiszen egy olyan tetkód van egy olyan helyen , ami senki másnak.

Csajokon bírom mèg hibás/ hiányos angol szövegeket, amik nem is szépek de nem is ízlésesek.

Annyira le lett már járatva a tetkós téma , hogy tizenkettő egy tucat lett az egész, nagyon kevesen tudnak felmutatni egyedit, +akin régóta van fent ,el van rajta fakulva , nem veszi a fáradságot, hogy àthuzassa - na az már tényleg randa

De szó ami szó , nem a tetkók múlik hogy lesz e csajod, a fenti egy szubjektív vélemény

2022. okt. 4. 10:01
 5/20 anonim ***** válasza:
67%

"Egyebekben, rendes munkám van, sportolok, nem dohányzom, ritkán iszom, úgy gondolom, ápolt is vagyok."

Vicces, hogy ezt igy ki kellett emelni. Vagy masok eseteben a tetko=alkesz dohanyos igenytelen lowlife? :D Egyebkent szamomra igenyes (nyilvan kinek mi, de szerintem van objektiv merceje ennek is) tetovalasokkal rendelkezo nokent az idezet meg a hasonlo prolisagok kifejezetten taszitoak, inkabb ne legyen semmilyen, mint idezet/portre/nonfig maori full sleeve/kereszt a haton/szeretlek erzsi es tarsai.

2022. okt. 4. 10:32
 6/20 A kérdező kommentje:
Azért emeltem ki, mert sajnos megvan még a sztereotípia, amit írtál, kedves utolsó.
2022. okt. 4. 10:51
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha valakin több tetoválás van, az sem zavar...akkor, ha szépek. Nem kell, hogy nekem tetsszen, de ne legyenek rajta arcok pl. vagy kereszt a nyaka elején. A sok igénytelen tetkóról nem is beszélve... szóval inkább attól függ, mi van rajta.
2022. okt. 4. 11:23
 8/20 anonim ***** válasza:
28%
Elfogadom természetesen, ha a válaszolók egy jó részének nem tetszenek a tetoválások, ez szubjektív dolog. De szerintem ez a több válaszban visszaköszönő prolizás ténylegesen egy alja, suttyó dolog, még egy elbaltázott tetkónál is gázabb.😕
2022. okt. 4. 11:40
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Túl közönséges a tetoválás.
2022. okt. 4. 11:56
 10/20 anonim ***** válasza:
76%
8-as, én például leírtam, hogy nekem(!) prolis, de nem egyformán gondolkodunk. De a kérdező véleményt kért, most ha szerintem prolis és ezért nem vonzó, akkor mi mást írjak?
2022. okt. 4. 12:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!