Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Folytassam tapasztalatszerzés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Folytassam tapasztalatszerzés gyanánt egy vagy itt engedjem el a sztorit?

Figyelt kérdés

Csúnya és önbizalomhiányos férfi vagyok, emiatt a fiatalkori párkapcsolatok teljesen kimaradtak az életemből, 0 tapasztalatom van. 10 éve egy buliban hullarészegen megcsókolt egy lány és ennyi az össz tapasztalatom.

Most 27 évesen sikerült randiznom egy nővel, úgy tűnik tetszek neki, már 3 randin túl vagyunk, ő látszólag jól érzi magát, viszont én egyre inkább úgy érzem, hogy nem fogom tudni szeretni.

Folytassam tapasztalatszerzés gyanánt egy vagy itt engedjem el a sztorit?

A másodikat érzem korrektnek, de ha elengedem, akkor minden marad a régiben, ugyanúgy "nullkilométeres" maradok, így pedig a legtöbb potenciális nőnél azonnal lapátra kerülök.

2022. szept. 30. 03:25
 1/9 anonim ***** válasza:
87%

Ne használd ki. Neked hogy esne fordított helyzetben? Ha biztos vagy benne, hogy nem fogsz tudni beleszeretni, ne húzd az idejét.

Lehet, hogy így elvenned a lehetőséget attól, hogy esetleg családot alapítson.

2022. szept. 30. 06:22
 2/9 anonim ***** válasza:
61%

Nem a tapasztalathiany miatt kerulnel lapatra, hanem azert, mert nem hiszed, hogy normalis ferfikent tudnal viselkedni egy

no mellett tapasztalat hianyaban. Pedig nincs osszefugges a ketto kozott.

Ne gorcsolj ezen ennyit. Majd lesz tapasztalatod idovel ugy is, de ot ne hulyitsed.

2022. szept. 30. 07:59
 3/9 anonim ***** válasza:
0%
használd ki
2022. szept. 30. 08:06
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha instant elengeded az egészet, annak nincs értelme. Próbáld meg, hátha jól alakul. Ha mégse - legalább megpróbáltad.
2022. szept. 30. 10:20
 5/9 A kérdező kommentje:

#1: épp ez az, hogy nem vagyok benne biztos, mivel ahogy mondtam 0 tapasztalatom van, csak plátói szerelmeim voltak eddig. Lehet hogy egy idő után beleszeretek?

Az a baj, hogy az első randit nagyon vártam, most meg már úgy megyek kb. mintha a munkahelyemre mennék, 0 érzelemmel.

#2: Hát, nem tudom, úgy baromi nehéz normális férfiként viselkedni, ha még egy nő kezét sem fogtam meg soha.

Ebben a korban a nők már gondolom többet várnak. És mégis hogy lesz tapasztalatom, ha nem is próbálkozok?

#4: Szerintem ezt fogom tenni. Elmondása szerint ő is nagyon sok elutasítást kapott korábban, ezért sem akarom ejteni. Reménykedek benne, hogy beleszeretek egy idő után és működhet a dolog. Vagy ha már az elején nem vonzódom, akkor csak időpocsékolás mindkettőnknek?

2022. szept. 30. 11:36
 6/9 anonim ***** válasza:
51%

Megértelek bro... ha van vonzalom, vagy bármi, akkor megéri, én azt mondom, hogy nagyon jól jön a tapasztalat a későbbi kapcsolatokban. Nem szexuális téren, hanem emberismeret, önismeret. Ha már voltál valakivel, akkor jobban látod azt, hogy mire van szükséged egy kapcsolatban, és mi az ami kizáró ok.

De ha nincs semmi, akkor neked is rossz erőltetni... úgy akkor köszönd meg a randikat, és lépj tovább.

2022. szept. 30. 13:48
 7/9 anonim ***** válasza:
50%

1.es vagyok

A nagy heves “szerelmek” nem vezetnek semmi jóra, az nem igaz szerelem, hanem fellángolás.

Döntsd el, hogy szeretnéd e megélni a kamaszos rajongást vagy inkább egy érzelmileg kiegyensúlyozott, hosszútávú kapcsolatra vágysz.

2022. szept. 30. 13:52
 8/9 anonim ***** válasza:
Próbáld meg.
2022. okt. 1. 23:27
 9/9 anonim ***** válasza:
3 randi jó kezdet, folytassátok!
2022. okt. 2. 08:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!