Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak ilyen féfrfiak? Vagy csak nekem nagyok az elvárásaim?
Van olyan férfi, aki
Elfogadja, hogy kicsit duci vagyok
Férfiasabb kicsit
Nem tekint házicsicskának, közösen csinálnánk házimunkát
Nem csal meg
Nem idegbeteg, türelmes
Szeretne gyereket és szeretné is a gyerekét
Nem pénzehes, nem kattog a pénzen
És nem bűn ronda?
csak egy laza 20 kiló felesleg van rajtad, az egyáltalán nem sok. hát melyik magára adó férfi ne akarna egy olyan nőt aki nem ad magára? ugye?
ha majd most nem visszatámadsz hanem elgondolkozol lehet megtalálod a megoldást.
Nem egy ismerősöm van akik a kövér nőket tosznák inkább, mint a gebéket. Én nem, gyereket se lol, de azt magyarázd el nekem!
Miért ne kattogjak a pénzen?
Mintha azt mondanád ne vegyek levegőt. Amióta az első pénzt verették azóta az emberi élet részese az a pénz. Létezni nem tudunk nélküle ge-ci!
"Férfiaknál viszont tényleg gáz a kövérség, mert ott a farok más téma, mint a punci."
Tehát ha egy férfi kövér az gáz, de ha te vagy kövér, akkor az cuki, nőiesen duci. ÉRTEM:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!