Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy 31 éves férfi 170 centisen 98 kg az kövér viszont ha 190 centisen egy férfi 130 kg az aranyos mackó ez miért van így a nőknél?
A magasság és a genetika miatt valószínűleg másként oszlik el a súly. Van egy ismerősöm, aki 195 cm körüli, és az amúgy vékony testére kezdett el hízni, a srácon az első 15-20 kg alig tűnt fel, ruhában nem igazán látszódott rajta hogy kövét lenne, arányosnak tűnt hogy vastag a lába, karja stb. De a strandon egy fürdőgatyába már akkor is látszódott, hogy plöttyedt, elhízott. Aztán 100 kg felett már hasát nem rejtette el a ruha és egyértelmű lett, hogy elhízott.
Kifejezetten fontos a testösszetétel is, ha a 170 cm magas férfi közel 100 kiló, és ebből 30+ kg felesleg az kövérebb hatást kelthet mint hogy a 190 magason van ugyanennyi, akár több, mert mondjuk eloszlik és lehet a testzsírszázalékok is eltérnek. Igazából leginkább az utóbbi a mérvadó, mert nagyon nem mindegy, hogy valaki 20-30 akár 40%os testzsírral rendelkezik, független a súlytól.
Persze valószínű mindketten túlsúlyosak/kövérek, csak alapból egy magas, nagydarab férfi más hatást kelt, mint egy alacsony. 120 kg vagyok, rajtam is van kb 20 kg+ felesleg, közel 190 magas vagyok, de van egy fejlett izomzatom és heti 4-5 alkalommal járok edzeni. Túlsúlyos vagyok ezt tudom, de másként nézek ki mint egy olyan férfi aki 70 kilósan hízott el. Szóval magamat inkább a macis kategóriába látom és a barátnőm is. Plusz ezt tényleg inkább a magasabbakra szokták használni.
Hiába a 150-160 cm-es lány, a férfiak nagyrészt 180 cm körül mozognak, így ha valaki annál kisebb, alacsonyként hathat a többi férfihez képest, még ha a lánynál magasabb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!