Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Havi nettó 500e fizetéssel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Havi nettó 500e fizetéssel egy átlag srácnak már lehet esélye egy ilyen nőnél?

Figyelt kérdés
[link]
2022. szept. 29. 08:08
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
23%

Éééédes Istenem! Ezek a filléres aranyköpések... Az értéktelenség netovábbja! Ma már mindenki modell, coach, megmondó ember, tréner, celeb, influenszer stb. Szerintem maga az érték bőven ezek felett áll, bár a többségi konzumidiótáknak ez is bőven elég, hogy az értékválságban tengetett értékes életükben értékesnek érezzék magukat. Na megyek hányni.

Ja, el ne felejtsétek őket lájkolni meg megosztani!

2022. szept. 29. 11:28
 12/17 anonim ***** válasza:
79%
500 biztos nem. Annyi egyetlen nonek se eleg max. nem jut neki jobb, mert annyira ronda. Ez a csaj inkabb 5 millios kereset eseten kezd begerjedni.
2022. szept. 29. 11:34
 13/17 Miss Endzsi ***** válasza:
42%
Hova elég fél millió, ha családot akarsz?
2022. szept. 29. 11:35
 14/17 anonim ***** válasza:
41%
Nettó 500.000 € esetleg :)
2022. szept. 29. 13:10
 15/17 anonim ***** válasza:
29%

Ennek a csajnak? Totál átlagos, egy minimális extra sincs rajta. Azt meg azért tudni kell, hogy ha egy nő eladja magát, azaz pénzt kér önmagáért, akkor ő a termék, aki fizet az a főnök. Innen nézve én ezért a lányért nem adnék egy fillért sem, annyit nem érne meg nekem. Bár, én sosem fizettem, és nem is fogok ezután sem. Ha egy nőnek fizetős vagy gazdag hapi kell, azzal sincs baj, nem egymást kerestük. El sem ítélem, az az ő élete, az enyém meg az enyém.

Elég gáz lenne ha szégyenkeznem kellene egy nő előtt mert csak 500EFt-ot viszek haza. Ez nem az én, hanem a másik ember szegénységi bizonyítványa.

2022. szept. 29. 15:21
 16/17 anonim ***** válasza:
72%

Istenem. Pont nála. Aki CSAK önismereti videókat csinál.

Ne szopasd magad, hogy keveset keresel azért nem választana téged, azért nem választana téged mert érzelmi szinten 5 éves vagy.

2022. szept. 29. 20:30
 17/17 A kérdező kommentje:

Csak tudnam honann veszitek h nettó 500 atlagos mikozben eh a valosag:

[link]

2022. szept. 30. 15:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!