Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet antiszociális, pszihopata vagy szociopata nőket találni?
Enis hasonló lennék és abol indulok ki a hasonló a hasonlót vonza .
Jó lenne együtt lenni valakivel aki hasonló biztos van nőben is olyan akinek nincsenek barátai,nem jár sehova , és egyedül él és mindent egyedül csinál. És vágyik a szex vadabb részére.
Kiabalhat verekedhet vagy akármit de akor enis ugyan ezt csinálhatom mint ő.
Szóval vegulis ugyan olyat keresek mint én magam csak lányba létezhet ilyen ?
Hát de a pun-it szeretem. De nem hiszem el hogy nincs olyan nő aki ugyan úgy született mint én hogy érzelmileg nem úgy érez mint mások.
Konkrétan csak korlátozott érzések amik vannak nekem
Nem szerettem meg senkit anyámat apámat se csak tiszteltem meg azt mondtam nekik hogy nyugodtak legyenek .
Barátnőim se szerettem csak jó volt a szex .azért cserébe egykis jopofizas.egykis penzkoltes belefer .
Sok szempontból olyan vagyok mint egy gép. Nincs bennem rossz szándék de úgy különösebben nem érdekelnek mások dolgai .
Nőben is ilyen kéne aki olyan mint egy gép
"Nőben is ilyen kéne aki olyan mint egy gép"
Jó úton jársz a megoldás felé.
Csak egy pillanatig játsszál el a gondolattal, hogy nő vagy, a férfiakhoz vonzódsz. Neked kéne olyan férfi, mint amilyen te vagy? Személyiségre.
Vagy inkább ebben az esetben, ha a punci által adott hatalom párosul a gyengébb testfelépítés miatti félelemmel, akkor a jámborabb, balfékebb, lúzerebb férfiak lennének az eseteid? Az ilyen oofy doofy-k? A fehér lovagok? A simpek? Azok közül is nyilván, aki
1. Kicsit legalább vonz szexuálisan.
2. Érdeked van benne.
3. Irányítható, naiv, könnyedén manipulálható, apró cukiskodásokkal eléred, hogy azt tegye, amit mondasz, mindezt úgy, hogy a gyanú árnyéka sem vetül rád, hogy te parancsolgatsz neki. Úgy intézed, hogy azt higgye, ő irányít, a gondolatai a sajátjai, nem te terelgeted őt a háttérből.
Egy Dark Triados nő a legkevésbé egy másik Dark Triados személyiségű férfira vágyik...
De ha mégis kereszteződnek az útjaitok az élet során, akkor annál nagyobb fájdalmat nem fog tudni neked okozni egy nő sem. Mégpedig azért, mert mivel pontosan olyan, mint te, mivel neki ténylegesen saját magadat adhatod, amit pszichopataként még egy pszichichológusnak se tehetnél meg anélkül, hogy aktájuk legyen rólad meg neki is csak egy munkadarab vagy, az empátiája színészkedés, emiatt vele ténylegesen szoros érzelmi köteléket tudsz kialakítani.
Csakhogy neki igazából egy veszélyforrás vagy, akinek használta a farkát, mert akkor így esett jól, de a hasznára nem tud fordítani, hiszen pontosan azért, mert olyan vagy mint ő. Te pedig pontosan tudod, hogy ő is olyan, mint te. És csúszol bele folyamatosan egy olyan csapdahelyzetbe, mint amilyenbe te csúsztattad bele az átlagembereket. És te nem akarsz áldozat lenni, bármennyire is élvezed a társaságát.
Az ilyenekből nagyon toxikus és nagyon beteg kapcsolatok születnek és olyan vizekre evezel vele, aminek nem szokott jó vége lenni. Csak azért vagyunk az érzelemkontroll mesterei, mert Isten-módban toljuk végig az életet, szánnivaló droid hangyákkal van tele a világ, akik valamivel intelligensebbek, mint a kutya vagy macska, ami üldözi a földre világított lézerpöttyöt, de aránylag mi még mindig felettük állunk miközben ők minket sajnálnak, hogy az érzelmi világunk sivár és torz és az empátiánk is csak kognitív.
De mikor emberünkre akadunk, aki olyan, mint mi, akkor abból csúnya dolgok születnek. Ott ugyanolyan sebezhetőek vagyunk, mint mikor Thor csatázik a sajátjaival. Csak az okozott károk lesznek sokkal nagyobbak.
Nyugisabb egy ál-életet felépíteni, mint Dexter. Vagy várni a szexrobotokra. Pszichopataként sajnos magányra vagyunk ítélve olyan értelemben, hogy valódi személyiségünkhöz senki nem képes őszintén vonzódni, senki nem képes azt őszintén szeretni, csak ha színészkedünk, eljátszunk valami szerepet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!