Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet antiszociális, pszihopata vagy szociopata nőket találni?
Enis hasonló lennék és abol indulok ki a hasonló a hasonlót vonza .
Jó lenne együtt lenni valakivel aki hasonló biztos van nőben is olyan akinek nincsenek barátai,nem jár sehova , és egyedül él és mindent egyedül csinál. És vágyik a szex vadabb részére.
Kiabalhat verekedhet vagy akármit de akor enis ugyan ezt csinálhatom mint ő.
Szóval vegulis ugyan olyat keresek mint én magam csak lányba létezhet ilyen ?
Jó trükk de az ilyen nőknek is elvárása az egzisztencia és a férfinek a jó külseje.
Nincs kiskapu
Miért jó az neked, hogy valaki szemrebbenés nélkül vérbe fojt és gyengébb esetben is könnyedén elárul, megcsal, teljes mértékben leszar, ha neked valami rossz?
Attól hogy te ilyen vagy, még könnyen lehet, hogy te leszel az áldozat.
2# legalább szabadon lehetne csinálni azt amit akarunk ha én csalom meg ő szúr le ha ő akor én😀 egymással szemben nem kellene betartani a törvényeket.
Az a lényeg ne keljen megjatszani magunk mert már unom a szineszkedest .mindig elő kell adni egy full normális ent de idővel meg úgyis kijonnek a hibák.
27 vagyok kor nemszamit lehet 40 + vagy 15
Csak legyen gonosz és szeressen is az lenni
8# Pontosan nem vagyok társadalomba való.
De nem is akarok oda tartozni,külön eletett szeretnék és szabályok es megfelelési kenyszer nélkül .
Általában én se keresem a bajt békét szeretem de ha olyan ingerek érnek nagyon erőszakos is tudok lenni .
Gondolom nő ben is van ilyen velem lehetne olyan amilyen .
Csak szerintem az a baj pszihopata nő kevesebb van mint férfi valamiért.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!