Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 22 évesen sosem volt kapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

22 évesen sosem volt kapcsolatom, csókom, van még esélyem rá?

Figyelt kérdés

Oké, nyílván az én hibám nagyrészt, túlságosan magamba zárkózó típus vagyok, sosem igazán jártam el barátokkal bulizni, fesztiválozni. Külsőre, belsőre átlagosnak tartom magam, nem emiatt nem volt még párom, társkeresőkön is könnyen eljutok meccsekig, csak aztán hamar megszakadnak a beszélgetések.

Van ennyi idősen még időm pótolni a lemaradásomat? Régóta vágyom egy normális párkapcsolatra, de mostanra már úgy vagyok vele, hogy valószínűleg ebből magányos öregkor lesz.

2022. szept. 27. 22:08
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Ja azt kihagytam, hogy férfi vagyok, mielőtt a horny 40 évesek betalálnának.
2022. szept. 27. 22:08
 2/13 anonim válasza:
89%
Itt az ideje kicsit eljárnod, megnyílnod. Ha éhes vagy, egyél. Ez ilyen. De ne aggódj, nem leszel magányos öreg.
2022. szept. 27. 22:17
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Már nem 25 vagy?
2022. szept. 27. 22:48
 4/13 anonim ***** válasza:
59%
Ha egy átlagos férfi vagy kb. 10 random lányt leszólítasz az utcán az egyik azt fogja mondani csókold meg...
2022. szept. 27. 22:52
 5/13 anonim ***** válasza:
30%
22 évesen igen, 25 évesen már nagyon csökken az esély, úgyhogy húzz bele.
2022. szept. 27. 23:00
 6/13 anonim ***** válasza:
12%
Kinezeted es anyagiak rendben vannak? Kukid van legalabb 18 centi es 6 centi vastag? Ha ezek egyikere nem a valasz, akkor folytasd, amit most csinalsz.
2022. szept. 27. 23:17
 7/13 anonim ***** válasza:
42%
Mennyi a fizetesed?
2022. szept. 27. 23:50
 8/13 anonim ***** válasza:
87%

Lenne esélyed, de egyedül rajtad múlik mikor rázod a helyére a tökeidet a gatyádban és lépsz végre ki az árnyékodból. Ha nem egy hasonlóan introvertált lányba futsz bele a neten akkor esélytelen - de még nála is nagyobb a sansz, hogy nyitott, "társasági" embert fog választani.

Szóval mit változtatsz holnaptól?

2022. szept. 28. 00:01
 9/13 anonim válasza:
77%

Halo, ugyanigy vagyok ezzel

probaltam nyitni masok fele de rogton be is zarkoztam

valamiert vedem magamat

valoszinuleg szeretethiany miatt

nem engedem es nem tudom elhinni masnak hogy szeret.

De hidd el, eljon a te idod❤️

18/L

2022. szept. 28. 00:34
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Legalább vannak barátaid? Ha igen, akkor csak kérj segítséget, biztosan van, aki bevisz nagyobb társaságba, ha másért nem, a szociális készségeid is javítja. Ha az online ismerkedés megy, akkor abban is tudnak tanácsot adni, hogy min kell változtass, hogy tovább juss randiig.
2022. szept. 28. 01:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!