Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha ez igaz, hogy a magány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ez igaz, hogy a magány gyilkos ellenség, akkor én úgy 40 évesen szerintem 60 nak fogok kinézni, pedig soha sem ittam vagy dohányoztam. És ez ellen nem is lehet tenni. Mások is vannak itt magányosak és félnek a következményeitől?

Figyelt kérdés

[link]

Hiába, nem lehet ráerőszakolni magad egyetlen neked tetsző nőre sem, ha az nem akar téged. Ergo marad a durva megöregedés idő előtt, amit már tapasztalok is magamon.

2022. szept. 27. 18:29
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
10. es. Szerintem önmagadért kell a jobb meló, a nő csak ennek a hozadéka lehet. Az régen rossz ha valakiért tesszük ezt, akarjuk ezt s nem önmagunkért. Vagyis én nőért nem vagyok hajlandó áldozatot hozni, magamért tanultam, dolgozok. Amelyik nőnek nem elég a 300 pár ezres nettóm, azt kidobom, vagy össze sem jövök vele, ha erről faggat. Nyilván nem szoktam velük fizetésről beszélni soha, mivel olyan munkakörben vagyok, hogy lehetetlen betippelni mennyit keresek, de nyilván nem 7-800 nettót, így a golddigerek az én esetemben szinte biztosan kizárhatóak.
2022. szept. 28. 21:01
 12/15 anonim válasza:
MAgányos f,jelen.
2022. okt. 7. 21:39
 13/15 anonim ***** válasza:

" Szerintem önmagadért kell a jobb meló"

De mi az hogy önmagamért kell a jobb meló? Most is van munkám, szerintem nagyon sokan irigyelnék, mert igazából 8-ból jó ha 1 órát dolgozom. Közel van, nem kell megszakadnom, van időm akűr munka közben is filmezni, kockulni a gépen, nincs túl sok elvárás sem. Nyilván azért is lett így mert eléggé beletanultam/értek a munkámhoz sok kihívást nem ad már. De! HIába akrnék váltani, akár szarabb helyre is (értsd több utazással jár, akár több műszakos sori meló) nem vesznek fel sehova. Szóval inkább maradok itt a megszokott a helyen, igaz a pénz az nagyon fos, de valamit valamiért.

Viszont nekem az igényeimhez elég. Nem nélkülözök, jut a hobbiaimra bőven, akkor mégis mi más tudna motiválni a jobb munka + több pénz kombóra ha nem az, hogy majd a családomat el kell látnom? Őszintén semmi.

Én is magamért tanultam és dolgozom, de nem látom értelmét a több pénznek sem. Úgysem költeném semmi hasznosra. Nekem nincs igényem luxusnyaralásra, sem luxusautóra és egyéb hasonló dolgokra.

Családom meg 99% eséllyel, mint írtam biztosan nem lesz, hisz egyetlen nőt sem érdeklek még minimális szinten sem. A külsőmön javítani meg amúgy se sokat lehet, a fogaimat megcsináltattam amennyire lehet, de a többi az fix. A hajam nem fog visszanőni és nem leszek jobb képű sem, hisz a korral azért jelentősen romlik az (átlag) ember külseje. És ehhez elhízni sem kell.

2022. okt. 10. 20:15
 14/15 anonim válasza:
Érdekes volt cikk
2022. okt. 10. 20:29
 15/15 A kérdező kommentje:
13. Azért ha gyári melóra nem vesznek fel, akkor ott nagy a baj. Nyilván a diplomát le kell tagadni hozzá.
2022. okt. 30. 11:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!