Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem igazságtalan ez?

Figyelt kérdés
Ha egy nő kövér pl 160/80 kg úgy is talál számára vonzó partnert. Ha a férfin van túlsúly és igazából nem is olyan mértéktelen elhízás. Pl 180 cm de 100 kg de lehet 85 vagy 90 is! Akkor se tud számára vonzó partnert találni. Mert a elfogadott férfi súly már 65,70 maximum 75 kg (ha már látható izom is van rajta). Szóval egy hétköznapi férfi a 2010 évek előtt volt 180/90 kg az ma már egy selejt ge.ci takarodjon.

#elhízás #kettős mérce #Ferfiak va nők
2022. szept. 27. 13:03
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
87%
Ez egész egyszerűen nincs így.
2022. szept. 27. 13:10
 2/23 anonim ***** válasza:
89%

Nem tudom te ezeket honnam szeded, miből olvasod, stb.

Igen a plázacicáknak valószínűleg ez a kategória jön be.

Egy átlag nőnek meg teljesen más. Nekem eddig minden párom 100 kg hoz közel járt.

Mostani párom 185 cm 99 kg. Egyáltalán nem mondanám dagadtnak.

2022. szept. 27. 13:13
 3/23 anonim ***** válasza:
15%
Nők azt csinálják, amit hagynak nekik. Ha sok a gyökér, akkor ez a végeredmény. Ne a nőked hibáztasd, hanem a sok kis pincsikutyát, akik még a dagadtak után is futnak.
2022. szept. 27. 13:14
 4/23 A kérdező kommentje:

Igen ez egy elégé rossz példa de ez a testalkat egy 180 cm 100kg férfié , aki 1000 nőből 999 nél azonnal offos.

[link]

2022. szept. 27. 13:15
 5/23 anonim ***** válasza:
87%

Ez egy hülyeség, rengeteg túlsúlyos/dagadt férfit látok az utcán nővel, akár vékonnyal is.

Egyébként meg mindenki ahhoz vonzódik, akihez akar. Én pl. a duci nőket részesítem előnyben.

2022. szept. 27. 13:16
 6/23 A kérdező kommentje:

Mindig mindennek megvan az oka amit nem tudsz mikor látsz egy olyan párt. Legtöbb esetben pedig ilyenkor tényleg a pénz miatt lehetséges.

2022. szept. 27. 13:17
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
2022. szept. 27. 13:22
 8/23 anonim ***** válasza:
27%

#2: "Igen a plázacicáknak valószínűleg ez a kategória jön be.

Egy átlag nőnek meg teljesen más."

Ez olyan, mintha azt mondanád, hogy csak a gazdagok szeretik a pezsgőt, kaviárt, bélszínt, libamájat, stb. A szegényeknek a paprikáskrumpli meg a lecsó meg a sertésmájkrém a kedvencük. Meg ők többre értékelik a magasabb alvázt és az 5 ülést meg a csomagtartót, pokolba a Bugattival. Amúgy is ki tudja kifizetni azt a gyorshajtási büntit.

Egy dolog az egyéni preferencia és szocializáció és más dolog az, hogy vannak kategóriák és szintek, bármennyire is szeretik tagadni egyesek.

Érzed a savanyú-szőlő részét a dolognak vagy érzékeltessem még tovább?

Ott van pl. Jason Momoa. Rengeteg nő álma, mégis egy nála idősebb nő a felesége: [link]

Ilyen nőt bármikor lehet találni itthon bármelyik cigánysoron külsőre, ismétlem KÜLSŐRE.

Nemrég pont lecserélte a feleségét, de a zsánertípusa megmaradt: [link]

Vesd össze a cigányfaluval: [link]

Ezzel épp a relativitását akarom érzékeltetni a szinteknek, amikben állandóan meg a felesleges vita, miközben mindannyian ugyanarról beszélünk, csak máshonnan közelítjük meg. A külső önmagában semmit sem ér, mert felszedsz egy ilyen nőt a cigánysorról és menőzöl, hogy olyan csajod van, mint Jason Momoának. Az instafotókon meg senki nem mondja meg, hogy kiáll a kapa a szájából.

Viszont köztudottan bejön Momoa egy másik típusnak:

[link]

[link]

[link]

Őt meg lehet, hogy pont kirázza a hideg ezektől a lányoktól. Más meg (pl. én) meg bármit megtenne, ha egyszer ilyen külsejű barátnője lehetne.

Így már sikeresen érzékeltettem, hogy az egyiket kis erőfeszítéssel le lehet akasztani bármelyik cigánysorról, a másiknál meg fejen is állhatsz, mert eleve nem születtél olyan jellemzőkkel, olyan karakternek, akit vonzónak tartanak az ilyen nők.

2022. szept. 27. 13:42
 9/23 anonim ***** válasza:
91%
Nagyon jókat szoktam kuncogni az ilyen butus kérdéseken. 105 kiló vagyok, és nem szín izom, hanem igazi maci-apus. Nincs se BMW-m, se Audim, nem keresek milliókat, stb, mégis kedves, helyes barátnőm van. Mondhatnék olyan kulcsszavakat, hogy pl kisugárzás, magabiztosság, stb, de valószínűleg nem értenéd ezeket a fogalmakat. Maradjatok csak a " Hány centi magas legyek-mennyit kell keresnem-milyen színű Audim legyen ha barátnőt akarok" mantránál, és sírdogáljátok tele továbbra is butaságokkal a gyakorit.
2022. szept. 27. 13:42
 10/23 anonim ***** válasza:
100%
Évezredeken keresztül a (nagyon) telt női alkat volt a népszerű, ellenben soha a büdös életben nem számított vonzónak a zsíros férfitest. Ha nem hiszed, nézegess festményeket a múlt századokból.
2022. szept. 27. 13:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!