Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok/Nők ismerkedéskor nagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/Nők ismerkedéskor nagy pozitívum ha kiderül,hogy a pasinak átlag feletti fizetése van(nettó 750e)?

Figyelt kérdés
2022. szept. 25. 17:15
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
0%
2-es 5-ös. Tudom egy személy. Ha már ennyire kedves és intelligens stílusban vagy, én meg a hozzád hasonlókat szoktam körbe hugyozni. Andriska! Vágod?
2022. szept. 25. 17:36
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Önmagában az hogy 750 ér keres nem elég! Mellé a személyisége és a külsejének is megfelelőnek kellene lennie.
2022. szept. 25. 17:39
 13/21 anonim ***** válasza:
0%
Nem, ettől csak az alja nők vizelnek maguk alá, akikkel együtt élni egy egyoldalú szipolyozás. Az intelligens nő nem is számol azzal, hogy valaha köze lesz a párja pénzéhez. Max a gyermekének. Én is jól keresek, biztos hogy nem vagyok hajlandó pénzelni valakit, aki magának nem tudja biztosítani azt az életvitelt, amibe bele akar csüccsenni. Közös vagyonról meg végképp hallani sem akarok. Ilyen értékrendű férfivel állok csak le szívesen, nem egy kicsit jobban kereső balekkal, aki azt a kis pluszt is arra akarja elverni, hogy hülye picsáknak tetszelegjen.
2022. szept. 25. 17:39
 14/21 anonim ***** válasza:
2%
azért 750től nem esek hanyatt. kozmetikám van, havonta közel 2milliós bevétellel
2022. szept. 25. 17:41
 15/21 anonim ***** válasza:
26%
Ha azzal menőzik mennyit keres,már ejtve van.
2022. szept. 25. 18:02
 16/21 anonim ***** válasza:
19%
Pozitívum, de ha előtte nem jött be ezután se fog.
2022. szept. 25. 19:36
 17/21 anonim ***** válasza:
22%
En is ugy gondolom hogy a kerdes af e a penzebol. Lehet egy melos szivesebben ad fidradzra, kormosre, hoz viragot, szervez programot, mint egy gazdag. Ha nem adsz a penzedbol, semmivel se vagy tobb mint egy csoro akinek nincs mibol adnia.
2022. szept. 25. 20:09
 18/21 anonim ***** válasza:
0%
Nyilván pozitívum, mert nem szeretném, ha nekem kellene eltartani. De nem döntő tényező.
2022. szept. 25. 20:49
 19/21 anonim ***** válasza:
64%

Nyilván jó, ha a párom jól keres, mint ahogy neki is jó, ha az én béremmel is lehet számolni, nem csak egy emberével.

De ha valakinél akárcsak egy kicsit is inkább a nem felé hajlok olyan szempontból, hogy összejönnék-e vele, akkor nem fogja átbillenteni ezt bennem egy 750 ezres fizetés. Aki meg kell az minimálbéren is kell.

2022. szept. 25. 22:10
 20/21 anonim ***** válasza:
0%
Nem érdekel, hogy mennyi a fizetése.
2022. szept. 25. 22:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!