Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Érdemes pár centivel magasabb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes pár centivel magasabb nőkkel próbálkozni?

Figyelt kérdés
Mivel a 160 centit sem érem el ezért érdemes kicsit magasabb nővel próbálkozni? Vagy mivel törpe férfi vagyok még a tőlük kisebbekkel sem érdemes. Főleg nők ti hogy álltok ehhez?

2022. szept. 25. 12:06
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
89%
Hogy mitől születik meg a “szikra”, az a teljes személyiségben rejlik. Első körben a külsőben, melynek része a magasság is.
2022. okt. 3. 08:22
 22/29 anonim ***** válasza:
86%
Egyrész a szexualitás a szexuális vonzás nem külsőség kérdése, de való igaz, hogy egy akár egy társkeresőn, egy 170cm magas nő nem igen fog veled megismerkedni, mert a nőnek kell a biztonság, olyan értelemben is, hogy a férfi, akire felnézhet. Megértem, hogy nehéz, mert voltam én is haosnló cipőben 176cm magasam, de jobban jársz, ha eleve alacsonyabb nőket keresgélsz. Nekem is idő volt míg rájöttem, hogy nagyobb esélyem van a 160cm körüli nőknél, hiába vonaznaka a magasabbak, vagy velem nagyjából egymagasok. A lényeg, hogy legyen önbizalmad, és ne úgy menj bele egy ismerkedésbe, hogy nem sikerül, és biztosan majd kinevetnek, mert akkor pontosan ez is fog történni. Azért krakéler pimaszság sem jó. Meg kell találni a középutat, az meg valami olyasmi, hogy a kisugárzásod tükrözze azt, hogy nem fogsz belehalni, ha vissszautasítanak. Ha eleve így indulsz neki egy ismerkedésnek, hogy nem attól rettegsz, nem azt akarod, hogy a kapcsolat összejöjjön, akkor össze fog jönni, mert nem stresszelsz rá. Tudod van a mondás: Uralod, ha elengeded. Eléred, ha nem kergeted. Tiéd ha már nem akarod. Megtalál, ha nem kutatod.
2022. okt. 3. 15:26
 23/29 anonim ***** válasza:
15%
Próbálkozz. Lehet kifogsz olyanokat akiknek bejönn vagy van több esze annál hogy csak a magaságodat nézze.
2022. okt. 12. 15:15
 24/29 anonim ***** válasza:
92%

Persze!

Természetesen. Nincs jelentősége.

2022. okt. 12. 20:11
 25/29 anonim ***** válasza:
100%

Társkeresőn semmi esélyed, de személyesenm pár centi dwl awm tűnik.

Az utóbbi két kapcsolatom magasabb nőkkel volt.

2022. okt. 12. 22:07
 26/29 anonim ***** válasza:
73%
Persze... Feleségem 175, én csak 172 vagyok:)
2022. okt. 23. 15:19
 27/29 anonim ***** válasza:
79%

Ezért van az, hogy a természezes életben való ismerkedésnél nincs jobb.

Hisz ha valaki szimpatikus lesz egy nőnek, akkor pár centi nem fog számítani akkor sem, ha az a nő javára van.

A neten a 160 cm magas nők, 180 fölötti pasit keresnek.

De könyörgöm minek??? Minek???

Szerintem az ideális különbség a férfi javára egy 5-7 cm.

Ha naggyából egy síkban van a fejünk, sokkal jobb minden.

A sétálás, az egymásra nézés, a csókról már nem is beszélve.

Ott mindenképpen az a jó ha az ajkak kb egy szinten vannak.

2022. okt. 23. 15:46
 28/29 anonim ***** válasza:
100%

Nekem meg az a komfortos ès a vonzó, ha egy fél fejjel magasabb a fèrfi. És?

Nem értem, utolsó, hogy hogy nem lehet felfogni, hogy ízlések és pofonok.

2022. okt. 23. 15:56
 29/29 anonim ***** válasza:
100%

Senki nem mondta, hogy nem lehet felfogni.

Természetesen fel lehet, nincs ezzel semmi gond.

Ez épp olyan mint a testsúly.

Van akit a vékonyság vonz, van akit a duciság.

Van aki szereti jól átlátni a dolgokat, van akinek kihívás, hogy eltéved az idomok sűrűjében.

De mondhatnám azt is, hogy van akinek a Sacher torta, van akinek a hájas tészta.

2022. okt. 23. 16:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!